Hoppá! Kitömte a Lajoskomárom a Főnixet!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kilencgólos mérkőzést játszott egymással a Lajoskomárom és a Főnix. A hamarosan minden bizonnyal azonos osztályban játszó csapatok találkozója meglepő eredménnyel ért véget.

A Főnix, mely meggyőző játékkal ötpontos előnyre tett szert a Megye II-es Észak csoportban ősszel a Megye I-es Lajoskomáromot fogadta. Ha így folytatják tovább a fehérváriak, alighanem elérik kitűzött céljukat, és a 2018/2019-es évadot alakulásuk után két szezonnal a Megye I-ben kezdhetik meg.

A lajoskomáromiaknak a korábbi évekkel ellentétben idén nem kell a kiesés elől menekülni. A 14 csapatosra redukálódó megyei első osztályból ugyanis a szezon végén nem lesz kieső. Egyéb iránt a Lajoskomárom a 12. helyen áll 8 ponttal, maga mögött tartva az újonc Enying és a Baracs csapatát.

A Főnix és a Lajoskomárom múlt hét szerdán edzőmérkőzésen csatázott egymással. A Téli Műfüves Bajnokságban is érdekelt csapatok kilenc gólt hoztak össze, ám nem abban az eloszlásban, ahogyan arra számítani lehetett. A Főnix csupán három gólt jegyzett, a Lajoskomárom játékosai hatszor köszöntek be. A Lajoskomárom részéről különösen Fodor Marcell és Posta Levente volt elemében, előbbi négy, utóbbi két gólt szerzett.

A Lajoskomárom a Téli Műfüves Bajnokságban is érdekelt, a fotón éppen a Szabadbattyán elleni meccs jelenete látható, melyet 9-2-re nyert a Lajoskomárom - fotó: Lajoskomárom SE

A Lajoskomárom első tavaszi bajnokija március 11-én vasárnap 15:00-kor esedékes a sereghajtó Baracs otthonában, mely egy igazi hatpontos ütközet lesz. A Főnix a felsőházi Pusztavám ellen kezdi meg a második félévet a Megye II-ben egy héttel korábban, február 15-én 14:30-kor.

Forrás: Lajoskomárom SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?