Hodula Krisztián: “Élményekkel gazdagon térünk haza”

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A dunaújvárosi kupa hőse összegezte élményeit.

Hodula Krisztián a Carissa kupa legjobb hálóőre így látta az idei Carissa kupát és csapata fantasztikus teljesítményét:

“A Carissa kupa egy élmény a csapatoknak, a játékosoknak, és a nézőknek egyaránt. Fantasztikus a hangulat, ami áthatja mind a három napot, amit itt töltünk a rendezvényen.

Csapatom és jómagam élményekkel gazdagon térünk haza egy ilyen nívós torna után. Kiváló szervezés, nagyszerű hangulat, ahol mindig maradandó élmény pályára lépni. Hihetetlen nagy öröm, hogy teltház előtt játszhattuk le mérkőzéseinket.

Régóta figyeltem a Carissa kupát mindig nagy vágyam volt, hogy hívjon egy csapat. Ez tavaly adódott meg, ugyanis Éliás Zsolt hívására jöttem a Sheel Dunaújvároshoz. Ezt most is szeretném megköszönni neki, mivel a tavaly elért 3.hely is nagyon nagy élmeny volt. Hamar sikerült beilleszkednem ebbe a jó kis csapatba.

Kicsit döcögősen kezdtük a csoportmérkőzéseket, volt egy kis szerencsénk a tovabbjutásnál is, de hát egy jó csapatnak szerencse is kell. Én akkor nem gondoltam volna, hogy a döntőig eljutunk. Amikor a Kézdivásárhely csapatát büntetőkkel meg tudtuk verni, akkor szerintem mindenkiben felcsillant, hogy ezt a tornát még meg is nyerhetjük.

Nagyon jó ellenfelünk volt a döntőben, nagyon nehéz volt végig koncentrálni, de nagyon motiváltak voltunk. Meg akartuk nyeri a győzteseknek járó trófeát. Ezt nagyon jó taktikával, szerencsével sikerült is.

A Carissa kupát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki ide eljön biztos lehet benne, hogy hatalmas élménnyel fog gazdagodni.”

Forrás: DLSZ

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?