Hétfőn kezdődik a fehérvári fociünnep a VOK-ban!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Videoton FCF Baráti Kör Egyesület immáron a XX. Fehérvári Futballfesztivált rendezi meg.

December 27-én hétfőn 14:00-tól az Öregfiúk 38+ Kupával veszi kezdetét az ünnepek közötti kispályás fociőrület a székesfehérvári VOK sportcsarnokban. Az A csoportban a Masterplast, a Sárszentmihály, a VBKE, a B jelű trióban a Sárépszer, a Fejó-Therm és az Enyingi Öregfiúk szerepel. A csoportmeccsek után este jönnek az egyenes kieséses mérkőzések, a döntőre 19:00-tól kerül sor.

December 28-án kedden rendezik meg a Női Kupát az Enying, a Sárbogárd, a Sárkeresztes, a Csákvár, a Baracs és a Magyarkanizsa részvételével. A program 13:00-kor kezdődik aznap az Enying és a Sárbogárd csatájával. Késő délután az egyenes kieséses mérkőzésekkel folytatódik a kupa, a döntő 19:00-kor fog kezdődni.

A Profi Felőtt Kupa csökkentett létszámmal, 16 csapat részvételével kerül lebonyolításra december 29-én szerdán és december 30-án csütörtökön. Négy darab négyes csoportba kerültek a csapatok, mindenhonnan az első két helyezett jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A mérkőzések 2×13 percesek lesznek.

A csoport:
BÁDOGOS-PLÁR Kft.
Futottak Még
Start SE-NIT
Mástészta

B csoport:
Mad Dogs
Cső-Lavina
PFF Szántó
Csantavér (Délvidék-Vajdaság)

C csoport:
Todor-PET Bau Team Kft.
Sárépszer Kft.
FTK Építő
Tebra FK (Délvidék-Vajdaság)

D csoport:
LÁZÁR LOVASPARK
Villanegra
Beregvidék (Kápátalja)
Csakegycsapat

A december 29-i, szerdai játéknapon 8:00-tól a BÁDOGOS-PLÁR Kft. és a Futottak Még játssza a nyitómérkőzést, ezt a Start-SE-NIT – Mástésta összecsapás, majd a Mad Dogs és a Cső-Lavina meccsek követi. A program a 19:30-tól kezdődő Beregvidék – LÁZÁR LOVASPARK ütközettel zárul aznap.

Másnap, december 30-án csütörtökön 14:00-kor megkezdődik a profi felnőtt torna egyenes kieséses szakasza. Az elődöntők 16:00-kor kezdődnek. A bronzmérkőzésre este hat után, míg a döntőre 19:00-tól kerül sor.

VOK
Ismét izgalmas mérkőzésekre van kilátás a VOK-ban

Az U11 tornát december 30-án 11:00-14:00 között fogják lebonyolítani.

Az esemény valamennyi játéknapján csak maszkban léphetnek be a nézők, továbbá 12 éveskortól a védettségi igazolvány meglétét is ellenőrzik a beléptetéskor.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?