Gólfieszta után bajnok a Nagyvenyim!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A venyimiek 11 gólt szereztek a Rácalmás ellen, a következő idényt a Megye II-ben kezdhetik meg.

A szezon kezdete óta lehengerlően teljesített a Nagyvenyim a Magye III-as Dél csoportban. Ahogy közeledett a bajnoki cím bebiztosításának lehetősége, úgy egyre többször remegett meg a venyimiek lába, és értékes pontokat hullajtottak. Most azonban a Rácalmás elleni hazai mérkőzésen elérkezett számukra a várva várt nap: bajnok lett a Nagyvenyim.

A találkozó hatodik percében Kovács révén szerezte meg a vezetést a vendéglátó, amit újabb hat perccel később a gólkirályi cím fő várományosa, Kis duplázott meg. Bíró a 15. percben háromra növelte a venyimi előnyt, Kovács Dániel két találatával pedig el is dőlt a három pont, ezzel együtt a bajnoki cím sorsa. A szünetben már 8-1 volt az állás, miután egy perccel a sípszó előtt Mészáros révén büntetőből szépített a Rácalmás.

A folytatásban felváltva zördültek a hálók, végül 11-3-as eredménnyel nyerte a találkozót a Nagyvenyim. A csapat előnye hét pont a Besnyővel szemben, s már csak két forduló van hátra.

Bajnok a Nagyvenyim! – Fotó: Nagyvenyim FC (Facebook)

A venyimikre vár még két mérkőzés, ami számukra nem, ám a harmadik helyért küzdő csapatoknak annál inkább fontos. Kérdés, hogyan dönt a csapat: lehetőséget ad azoknak, akik eddig kevesebbet játszottak, vagy a fair play elveit szem előtt tartva a legerősebb csapatával áll ki a hátra lévő találkozókra is?

Nagyvenyim – Rácalmás 11-3 (8-1)
Gól: Kovács K. (6.), Kis (12., 30., 90.), Bíró (15.), Kovács D. (25., 27.), Pasqúalini (35., 37.), Freud (58.), Fazekas (80.) illetve: Mészáros (44., 11-es), Bartók (73.), Mészáros (89.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?