Fordított Pusztaszabolcson az LMSK

Fejér megye, Fejér Megye II

Öngólt is vétett a lepsényi csapat, de felállt a padlóról.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Az utóbbi években nem győzni jártunk Pusztaszabolcsra, így pontosan tudtuk, mire számíthatunk. Nem kellett csalódnunk, a hazai csapat egyből nekünk esett, de mégis mi szereztünk meg a vezetést Horváth révén az első kontratámadásunk után (0-1). A 9. percben egy szögletrúgást követően balszerencsés öngólt vétettünk, így egyenlített a Pusztaszabolcs (1-1), sőt, a vezetést is átvették a szünet előtt (2-1).

A második játékrész is parázs küzdelmeket hozott sok helyzettel, de a kapusok jól dolgoztak. A 63. percben büntetőhöz jutott csapatunk, melyet Sütő magabiztosan értékesített (2-2). Ezután mindkét csapat szerette volna megnyerni a meccset, így izgalmas perceket élhettek át a kilátogató nézők. A mérkőzés hajrájában azonban mi voltunk a pontosabbak. Horváth góljával átvettük a vezetést (2-3),m ajd a hármas sípszó előtt Bagó remekül eltalált lövése alakította ki a végeredményt (4-2). Értékes győzelem egy jól szervezett csapat otthonában.

A mérkőzés krónikájához tartozik egy sajnálatos esemény is. A 79. percben egy labdáért vívott párharc közben Kovács I. és a Pusztaszabolcs játékosa, Györök Attila szerencsétlenül ütközött, melynek következtében a hazai játékos megsérült. Kívánunk innen is mielőbbi gyógyulást!”

Pusztaszabolcs – LMSK 2-4 (2-1)
Pusztaszabolcs, vezette: Kovács Tamás

Pusztaszabolcs: Semsei – Toldi, Baka, Kovács Zs., Kovács B., Balogh Z., Székely P. (Lepsényi J. 77.), Györök (Kurucz 79.), Németh T., László, Szőke.
LMSK: Kovács Z. – Virág B. (Lázár J. 29.), Kovács I., Mátyás, Tombor (Baráth 46.), Sütő, Horváth A., Balla, László (Bódis 90.), Bagó (Mocher 90.), Zsiga.

Gól: Kovács I. (9., öngól), Györök (27.) illetve: Horváth A. (2., 86.), Sütő (63.), Bagó (88.)

Forrás: LMSK Facebook

Vélemény, hozzászólás?