Fejér Megye I: Visszalépett egy csapat!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Úgy tűnik igazuk volt azoknak, akik szerint nehéz szezon lesz ez.

Még el sem kezdődtek a bajnokságok, bombaként robbant a hír, hogy a Velence visszalépteti egyik csapatát a Megye III-ból. Most újabb együttes visszalépéséről kell beszámolnunk, mely nem más, mint a megyei első osztályba nevező DUFK SE.

Az újvárosi csapat nem a klasszikus módon jutott fel, hiszen a pandémiára hivatkozva félbeszakított idényben kérték fel a magasabb osztályban szereplésre, még a 2019/2020-as szezon lefújását követően. Bátor lépés volt, hogy eleget tett a DUFK a felkérésnek, hiszen a megye kettőben a hatodik helyen állt akkor a csapat, mindössze 23 ponttal, míg a bajnokságot akkor vezető Vajta 39 egységgel rendelkezett ugyanúgy 14 meccs alatt.

A 2020/2021-es idényt végigjátszotta a DUFK a megye egyben, a 15 csapatos bajnokság 13. helyén végzett az alakulat. 28 meccsen 22 pontot szereztek az újvárosiak, 6 győzelem, 4 döntetlen és 18 vereség állt a nevük mellett, 27-85-ös gólkülönbséggel. 

Szelák Sándor irányításával bent maradt a csapat a megye egyben, ami nem volt nehéz, tekintettel arra, hogy nem volt kieső a tavalyi évben. Szelák a FEOL hasábjain számolt be arról, hogy mi vezetett ahhoz szerinte, hogy az újvárosi csapat feloszlott. A cikkben megnevezett személyek eddig nem reagáltak az őket érő vádakra.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?