Fegyelmi tárgyalások: Súlyos problémák délen

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kijátszotta a Seregélyes a kiskaput?

A Megye III-as Dél csoportban nem kezdődött épp gördülékenyen a bajnokság. A nyitókörben a megengedettnél többet cserélt a Mezőfalva, amiért elvették a csapat győzelmét. A második játékhéten elmaradt a szombatra tervezett Kisapostag-Mezőszilas mérkőzés. A pontokat a Kisapostag kapta, miután a Mezőszilas volt a vétkes, nem állt ki a találkozóra. A szilasiak 20 ezer forint pénzbüntetést is kaptak.

Délen az U16-os bajnokságban sem minden megy simán. A Seregélyes máris visszalépett, ki is zárták, helyére az utólag nevező Gárdony U16-os csapata lép be. A sorsolásban azok, akik a Seregélyes U16-os csapatával játszottak volna, a Gárdony U16-os együttesével fognak.

Hogy ez utóbbi döntés milyen hatással lesz Seregélyes felnőtt csapatára, még kérdéses. Az utánpótlás csapat visszalépése miatt a felnőtt csapatot nem büntethetik, itt tehát könnyen lehet, hogy a seregélyesiek egy kiskaput játszottak ki. Egyetlen fordulót sem játszottak le az U16-os bajnokságból, U16-os csapat nélkül pedig sokan elindulhattak volna éppenséggel magasabb osztályban…

Fotó: Seregélyes SC (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?