Erősít a Mezőfalva, Facskó érkezése már biztos!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Több kiszemeltje is van a Mezőfalva csapatának, két játékos érkezését már be is jelentette a klub.

Szeretné elkerülni a piros-fehér alakulat vezetősége, hogy a kiesés ellen kelljen küzdenie a Mezőfalvának a 2018/2019-es évadban, ezért komoly erősítéseket terveznek a klub háza táján. Két labdarúgó szerződtetését már be is jelentették. Tóth Norbert Baracsról érkezett, Facskó József Tamás pedig 2005 és 2013 után ismét Mezőfalván folytatja pályafutását. Facskó neve részben egybeforrt az Iváncsával, a legutóbbi szezont azonban Bicskén töltötte.

A hírek szerint további 4-5 labdarúgót szeretne igazolni a Mezőfalva, ami indokoltnak tűnik annak fényében, hogy hárman is távoztak. Balogh Dániel és Balogh Imre a Megye II-es újonchoz, Előszállásra tették át székhelyüket, Vörös Balázs pedig visszatért Nagylókra.

Ha a terveknek megfelelően megerősödik néhány rutinos futballistával a Mezőfalva, a szurkolók reálisnak tartják, hogy a legjobb 10-ben fejezze be a szezont.

Fotó: Mezőfalvi Medosz SE Facebook
Fotó: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Először a Magyar Kupában kell helytállnia a gárdának, augusztus 5-én 17 órakor az Enying látogat a mezőfalviak otthonába. Az első bajnoki meccsre szintén hazai környezetben kerül sor a piros-fehérek számára, a címvédő Ikarus-Maroshegy ellen vehetnek revansot Móriczék.

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?