Eltiltották a Mór edzőjét, ráadásul még fizethet is a csapat

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két másik vármegyei csapatot is pénzbüntetéssel sújtottak.

Mint ismert, a hét közben Fejér Vármegyei Kupa fordulót rendeztek. A MÁV Előre FC Főnix csapata a Mór együttesével csapott össze múlt hét szerdán.

A találkozó nem volt mentes az érzelmektől. A Mór felnőtt csapatának edzője olyasmit mondhatott, amit nem lett volna szabad.

Német Bálintot a mérkőzés játékvezetőjével szemben tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt megbüntették. Három soron következő Fejér Vármegyei Kupa mérkőzésen nem tevékenykedhet sportszakemberként.

Ez az ítélet igen súlyos következményeket von maga után. A móriak ugyanis nem számíthatnak trénerükre sem a Bodajk elleni negyeddöntőben, sem akkor, ha a csapat az elődöntőbe jut.

Ami ennél is fájóbb lehet, hogy az edző a döntőben sem állhat ott a partvonal mellett, amennyiben a Mór bejut a fináléba. Pedig az aranycsata nem akárhol lesz: csakúgy, mint tavaly, idén is a székesfehérvári Sóstói Stadionban rendezik meg a Fejér Vármegyei Kupa döntőjét.

A Mór e mellett pénzbüntetést is kapott. Öt sárga lap miatt 15 ezer forintról szóló csekket kaptak a piros-feketék.

A vármegye egyes Sárbogárd szintén pénzbüntetésben részesült. A bogárdiaknak négy sárga és egy piros kártya miatt 18 ezer forintot kell kicsengetnie.

Egy vármegye hármas együttes is bűnhődhet a lapok miatt. Öt sárga kártya következtében tízezer forintos bírságban részesült a Sárszentágota.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?