Eljárás indult a Polgárdi és a Martonvásár ellen

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A két Megye I-es csapat sem állt ki a Magyar Kupa első fordulójában, de alacsonyabb osztályú gárda is szankciókra számíthat.

Augusztus 5-én az Ikarus-Maroshegy – Polgárdi mérkőzésre nem tudott kiállni a Polgárdi létszámhiány okán. A hírek szerint azt követően fogyatkozott meg a felnőtt keret, hogy bejelentették Beszédes Sándor érkezését vezetőedzői posztra. Egyelőre kérdéses, el tud-e indulni a csapat az egy hét múlva kezdődő bajnokságban, és ha igen, milyen kerettel.

A Martonvásár szintén létszámhiánnyal küzdött, ezért nem utazott el Tordasra az MK meccsre. Mindkét meccset 3-0-val írták jóvá a vétlen együttes számára, és megindult a fegyelmi eljárás a vétkes csapatok ellen, valamint 50 ezer forintos pénzbüntetést is kiszabott a Fegyelmi Bizottság.

Az Alcsútdoboz-Herceghalom meccsen a hazaiak nem vállalták a játékot, itt a Herceghalom lett a nyertes a zöldasztalnál, és az Alcsútdoboznak kell írásbeli megrovásra számítania. Ezen felül az alcsútdoboziak 25 ezer forintot kötelesek büntetésként fizetni.

A második forduló sorsolása már elkészült, a Főnix a Mórral, a Tordas a Gárdonnyal csap össze. A második forduló menetrendje ide kattintva érhető el.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?