Megrendítő: elhunyt Balla Bence

Fejér megye, Fejér Megye III, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Iszkaszentgyörgy játékosa tragikus körülmények között hunyt el.

Rendkívül fiatalon, 26 évesen hunyt el Balla Bence Tamás. Nagypályán az Iszkaszentgyörgy, míg az Alba Ligában a Fortuna FC színeiben futballozott. A faiatal labdarúgó egy székesfehérvári Garzon-házból esett ki.

Balla Bence Tamás az MLSZ Adatbank információi szerint utánpótlás játékosként a 2010/2011-es idényben szerepelt a Siófoki Bányás SE színeiben. A klub a másodosztályban indult, 8 mérkőzésen 6-szor volt kezdő és 6 gólt szerzett. A tóparti alakulat a 13., utolsó helyen zárta az idényt.

A 2012/2013-as idényt Iszkaszentgyörgyön kezdte megy a Megye II-es ifi csapatban. 20 mérkőzésen 19-szer volt kezdő, 12 gólt szerzett. Az együttes a 12. helyen végzett abban a bajnokságban, hol 15 csapat fejezte be az idényt.

A következő szezonban a pátka U-20-as csapatába igazolt Bence. Két mérkőzésen lépett csak pályára, gólt nem szerzett. a csapat a 4. helyen végzett.

A 2014/2015-ös idényben Lepsényben focizott. Pályára lépett egyszer a Megye II-es Dél csoportban a felnőtt csapatban is. Az U21-es csapatban 12 mérkőzésen szerepelt, 16 gólt szerzett. Az együttes 6. helyen végzett.

Egy évre rá ismét Lepsényben focizott. A felnőttben 11 meccsen játszott és 5 gólt szerzett, az ifiben 15-ször lépett pályára és 19-szer talált a hálóba. A felnőtt 12., az ifi 5. lett abban az idényben.

Újabb egy évvel később Szabadbattyánba igazolt át egy szezon erejéig. A Megye III-as csapatban 15-ször játszott, 6 gólt szerzett. Az együttes az 5. helyen végzett.

A 2017/2018-as idényre visszatért Lepsénybe. A felnőtt csapatban 22 bajnoki meccsen lépett pályára, 7 gólt szerzett, a klub a 15. helyen zárta a pontvadászatot.

A következő három szezont egyaránt Lepsényben töltötte. A 2018/2019-es idényben 21 meccsen 4 gólt szerzett. Az Alba Ligában, Székesfehérvár városi kispályás bajnokságában az Alap C csoportban szerepelt a Fortuna FC színeiben. 16 meccsen 7 gólt szerzett, az együttes a 7. helyen végzett.

Egy évvel később ugyanebben a két csapatban focizott. A Lepsényben 12 meccsen 6-szor talált be, a csapat a 10. lett a Megye II-ben. A Fortuna abban az évben a harmadosztályban indult, ott második lett az együttes.

A 2020/2021-es idényben nagypályán továbbra is Lepsényben játszott, az Alba Ligában viszont az Iurdicához igazolt. Nagypályán 6 meccsen 2 gólig jutott, kispályán 3 meccsen nem szerzett gólt. A Lepsény a megye kettőben a 9., az Iurdica a harmadosztályban az 5. helyen végzett.

Az előző idényben csak kispályán focizott Balla Bence Tamás tétmérkőzésen. A Fortuna FC-be igazolt vissza, a III/c csoportot megnyerte az együttessel. 12 meccsen 2 gólt jegyzett.

Az idei szezonban ősszel az Iszkaszentgyörgyben és a Fortuna FC színeiben rúgta a bőrt. Az iszkai csapatban egy meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. A csapat a hatodik helyen zárta a félszezont. A III/b csoporban a Fortuna FC színeiben focizott. 9 meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett. A Fortuna a második helyen telelt, és bajnokesélyesként tartják számon.

Nyugodjon békében!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?