Elhalasztott nyitóforduló? Van, amelyik csapat már élt a lehetőséggel

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy vármegye hármas csapat már kérte, hogy ne kelljen rendkívül korán bajnoki mérkőzést játszania.

Február utolsó hétvégéjén megkezdődik a pontvadászat a vármegyei első osztályban, valamint a vármegye hármas Észak csoportban. Akad azonban olyan csapat, amelyik nem sietné el ennyire a dolgot.

A vármegye hármas csoportban meglehetősen kacifántos lett a sorsolás a Vértesacsa, a Szabadbattyán és a Csákberény visszalépése, majd azt követő kizárása okán. A sörédiek csavartak még egyet a dolgon, és a 2024. február 25-ére kiírt bajnoki mérkőzésük halasztását kérelmezték.

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának közleményében már meg is jelent, hogy a halasztási kérelmet elfogadták. A Söréd Sportpályán így tehát nem a fent jelzett időpontban csap össze majd a Söréd és a Pusztavám, hanem 2024. március 29-én pénteken 10:00-tól.

A pusztavámiaknak azon a héten nem lett volna meccse, így nekik jól is jön a halasztás. A sörédieknek így kicsit sűrű lesz a programja március végén. Március 24-én vasárnap otthon játszanak az Újbarokkal, majd március 29-én pénteken fogadják a Pusztavám csapatát. Ezt követően a hónap utolsó napján, 31-én Tordasra látogat a Söréd.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?