Eldőlt Milinte sorsa, Iváncsáról igazol a Bicske!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bicske gólvágót igazolt Ausztriából, és eldőlt veterán hálóőrének sorsa.

“Két és fél év után távozik Bicskéről a sikerkapus Milinte Árpád. A 42 esztendős hálóőr több száz NB I-es meccsel a háta mögött nem csak levezetni érkezett a városba 2016 elején, hanem először nagyban hozzájárult a biztos bennmaradáshoz, majd ezüst- illetve bronzéremhez segítette együttesét. Összesen 68 bajnoki mérkőzésen védte ez idő alatt a BTC kapuját, 54-szer kellett maga mögé nyúlnia (ez 0,79-es kiváló mutató, amihez persze kellett egy mindenkori stabil védősor is) és 33 alkalommal (a mérkőzések közel felét) hozta le nullásan, azaz kapott gól nélkül az aktuális bajnokiját. Árpi – tájékoztatása szerint – a Videotontól is távozik és az MLSZ stábjába kerül utánpótlás kapusedzőként. Ahogy a B-közép (Bicske Tigers) szokta mondani Bicskén: “Milinte Árpi, köszönjük!”

Milinte Zelizi és Varga - fotó: 2060.blog.hu
Milinte Zelizi és Varga – fotó: 2060.blog.hu

A kulcsfontosságú posztra az éppen feleannyi idős, 21 esztendős, korábbi utánpótlás válogatott kapus, Zelizi Patrik érkezik Iváncsáról. Korábban Csákváron, Felcsúton, a Videotonnál, Móron és Veszprémben is szerepelt, s az ificsapatból felhozott saját nevelésű Peinlich Dáviddal fog együtt dolgozni az új idényben a gólvonal előtt.

Legalább ilyen fontos hír, hogy egy évnyi ausztriai légióskodás után sikerült megállapodni a 2016-2017-es idényben 31 találattal gólkirály Varga Zoltánnal, aki július végétől kapcsolódik be az ismét bajnoki címre törő bicskei csapat munkájába. A további igazolásokról hamarosan várható újabb bejelentés.”

Fotó: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?