Ekkor kezdődik 2018/2019-es szezon!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ismert, mikor kezdődnek a felnőtt-, utánpótlás- és öregfiúk bajnokságok. Nyilvánosságra hozták a Fejér Megyei Kupa és a Magyar Kupa első fordulójának dátumát is.

A Fejér Megyei Kupa és a Magyar Kupa küzdelmei már augusztus első hétvégéjén megkezdődnek. Vélhetően ivószünetekkel tarkított találkozókat rendeznek az első fordulóban, hiszen a meteorológusok 30 fok körüli csúcshőmérsékletet jósolnak ekkorra, és mivel várhatóan éjszaka sem lesz 20 foknál hidegebb, így még esti mérkőzés kezdés esetén is forróságra lehet számítani.

Izgalmas lesz, hány csapat tud majd teljes kerettel kiállni a bajnokságok nyitófordulójára. Bár az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt sokan bizonyára hosszú hétvégét terveztek eltölteni a családdal, keresztbe húzhatja számításaikat, hogy a felnőtt- és az U19-es bajnokságok első játékhetét éppen augusztus 18-19-ére időzítették. Az öregfiúk nyugodtan lubickolhatnak még egyet a Balatonban, vagy épp valamelyik tengerparton, mivel ők szeptember 1-jén lépnek először pályára.

Hamarosan ismét útjára indul a labda Fejér megyében
Hamarosan ismét útjára indul a labda Fejér megyében

A csoportbeosztásokat és sorsolást egyelőre még jótékony homály fedi.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?