Dragan Vukmir: A Bicske célja az NB III!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A közelgő Tordas-Bicske mérkőzés előtt a két vezetőedző, Korolovszky Gábor és Dragan Vukmir is nyilatkozott.

A Bicske blogja így fogalmazott:

“A jól sikerült dunaszerdahelyi kirándulás (DAC-Slovan rangadó közös meglátogatása – a Szerk.) után a bicskei szurkolók fokozott érdeklődéssel várják a fejér megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi rajtját, amelyen vasárnap 14.30-kor Rózsa József játékvezetése mellett Tordasra látogat a bajnoki címre törő Bicske. A statisztikát böngészve kitűnik, hogy a Tordas utoljára a 2014-2015-ös idényben tudta megverni a Bicskét, 3-0 és 4-1 volt a mostani házigazdák javára. Az ezt követő 7 összecsapásból 5-ször a BTC diadalmaskodott és mindössze kétszer tudott pontot rabolni a Tordas.

2015-2016-ban 3-1 és 2-2, 2016-2017-ben 5-1 és 6-1, 2017-2018-ban 3-1 és 0-0, 2018 őszén pedig 4-1 volt bicskei szemszögből az eredmény. A sors(solás) fintora, hogy az utolsó két bajnoki idényben egyaránt idénynyitót játszik a két gárda, ugyanakkor 2018 júniusában a hajrára is tartogatott meglepetést Korolovszky Gábor vezető edző csapata, ugyanis az idényzárón elért 3-3-as döntetlent harcoltak ki a Gárdony ellen, elütve így a vendégcsapatot nem csak a bajnoki címtől, de még a dobogós helyektől is. A vasárnapi mérkőzés előtt Korolovszky Gábort (Tordas) és Vukmir Dragan szakmai igazgatót (Bicskei TC) kérdeztük.

Hogy sikerült csapatod felkészülése?

KG: Talán az elmúlt 3 év leggyengébb felkészülését produkáltuk. Műfüves pálya hiányában keveset edzettünk és az edzésrészvétel sem volt megfelelő. De mindezt a játékosaim is tudják, érzik – látom rajtuk.

VD: Jónak ítélem a felkészülésünket. Erős ellenfelek ellen játszottunk, mindenkinek játéklehetőséget akartam biztosítani a meccseken és az újak beilleszkedésével a megfelelő játékstílus kialakításán volt a hangsúly.

Igazoltatok-e játékost a télen?

KG: Nem tudok számottevő erősítésről beszámolni. A meglévő keretünkkel szállunk harcba tavasszal a bajnokságban.

VD: Nagy Dániel (Siófok), Madarász Ádám (III.ker. TVE) és Farkas Máté (Pénzügyőr) személyében magasabb osztályokból is sikerült erősíteni, őket pedig remekül egészítik ki a még utánpótláskorú szerzeményeink: Bélik Máté (Csákvár), Takács Márió (Sárosd), Szekeres Marcell (Vasas Kubala Akadémia), Dobi Richárd (Érdi VSE). Összességében erősebbnek ítélem meg a tavaszi keretünket.

Mik a célok?

KG: Miután nem tartozunk a bajnokság élmezőnyébe, az őszinél jobb szereplést, több bajnoki pontot és még jobb bajnoki helyezést tűztem ki célként a fiúk elé (jelenleg 10. helyen áll a Tordas 18 ponttal – a Szerk.)

VD: Nem hiszem, hogy újdonságot mondok. Ezzel a kerettel és az egyesület stabil hátterével egyértelműen a bajnoki cím a cél és természetesen, ha ezt 25 év után elértük, akkor már az NB III-ba is szeretnénk feljutni az osztályozók sikeres megvívásával.

Milyen pályára számítasz vasárnap?

KG: Alapvetően a tordasi pálya a jobbak közé tartozik a megyében, de februárban még senki ne számítson kifogástalan játéktérre. A nemrég hullott csapadék után lesz idő arra, hogy ne legyen mély a talaj.

VD: Végig műfüves pályán edzettünk és játszottunk a felkészülési időszakban, ezért furcsa lesz az élőfű, de a játékosaim képesek lesznek alkalmazkodni és reményeim szerint a gyors, technikás futball is előjöhet majd a mérkőzésen.

Végezetül mit vársz a vasárnapi Tordas-Bicske mérkőzéstől?

KG: A két csapat nincs egy kategóriában, nekünk nem elsősorban a Bicskét kell megvernünk, de semmiképpen sem tesszük fel a kezünket és igyekszünk elrontani a napjukat.

VD: Nekünk minden mérkőzésen a győzelem és a 3 pont megszerzése a legfontosabb.

2060: Köszönjük válaszaitokat! Olvasóink tájékoztatására: az utánpótlás csapatok közül a hétvégén a 3. helyen telelő U19-es gárda kezdi meg a szereplést, mégpedig mindjárt helyi rangadóval, szombaton 10.00 órától Felcsút-BTC derbire kerül sor a szomszédvárban.”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?