Csillaghullás a Magyar Kupában

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A nagy esélyesek közül a Főnix és a Mór is büntetőpárbajra kényszerült.

Augusztus a népnyelv szerint a csillaghullás hónapja. Ez évben 12-én este várható a Perseidák meteorraj maximuma, a Swit-Tuttle üstökösből kiszakadt porszemek izzó jelensége ragyogja majd be naplemente után az égboltot.

A Magyar Kupa mérkőzéseknek köszönhetően kissé előrehozták azt a bizonyos csillaghullást. Törtét ugyanis, hogy a papírformának nevezhető szombati eredmények után vasárnap a nagy esélyesek búcsúztak.

Székesfehérváron két nagy rangadót rendeztek. A Főnix Parkban hátrányból kellett egyenlítenie a Főnixnek az újpesti vonallal megerősített Kápolnásnyék ellen. 1-1 lett a vége, a szétlövésből a nyékiek jöttek ki jobban, ők jutottak tovább.

Ugyancsak a Királyok városában csapott össze az Ikarus-Maroshegy és a Mór. A fehérváriak kétszer is vezettek, a vendégek kétszer egyenlítettek, így jöhettek a büntetők, melyet követően a hazaiak ünnepelhettek.

Némi utánajárással sikerütl kiderítenünk, hogy az adatbankba be nem került Sárosd-Tordas valamint Lajoskomárom-Martonvásár mérkőzések is büntetőkkel dőltek el, a Todas és a Lajoskomárom jutott tovább ezeken a találkozókon.

Magyar Kupa, 2. forduló

2020. augusztus 8. 17:00
Sárbogárd – DUFK 3-0
Bodajk – Enying 4-1

2020. augusztus 9. 17:00
Sárosd – Tordas 0-0, 11-esekkel a Tordas nyert
Lajoskomárom – Martonvásár 3-3, 11-esekkel a Lajoskomárom nyert
Főnix FC – Kápolnásnyék 1-1, 11-esekkel 3-4
Ikarus-Maroshegy – Mór 2-2, 11-esekkel 4-3

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?