Csak hogy ne legyen igazunk: Átvariálták a Vármegye 1-es csapatok sorsolását!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Mutatjuk, hogyan alakul az új sorsolás szerint a nyitókör.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, idő előtt kitudódott, hogy milyen meccsek lesznek a vármegye egyes bajnokság nyitókörében. Erre egy szemfüles olvasónk hívta fel a figyelmet.

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága azonban átvariálta a sorsolást. A Mór így is rangadóval fog kezdeni augusztus 19-én, szombaton, csakhogy nem a Bodajk, anem a Martonvásár ellen. Papíron a két csapat elvileg nem képvisel hasonló játékerőt, ám akik a két együttes találkozóinak múltját ismerik, tudják, mekkora derbi lesz ez.

Az újonc Mezőfalva a mostani párosítás szerint a Tordast fogadja majd. Zöld-fehérek csatája lesz Enyingen, ahová az Ercsi látogat.

A bajnokaspiráns Főnix Csórra látogat, a másik fehérvári egylet, az immáron Maroshegy néven futó együttes pedig a Lajoskomáromot fogadja. Az érmes helyekre eséllyel pályázó bogárdiak és nyékiek egymással mérik majd össze erejüket Sárbogárdon.

Mivel augusztus 20-a nemzeti ünnep, így vasárnap nem rendezhetnének mérkőzést, legalábbis elvileg. Ennek ellenére a Bodajk most úgy tűnik, a Mány-Bicske II. egyesült csapatát vasárnap fogja fogadni 17:00-kor.

Azt, hogy fog-e még változni a sorsolás a szezonnyitó napjáig, nem merjük megtippelni sem. A legfrissebb információkért érdemes követni a FociDrukker Facebook oldalát!

Vármegyei I. osztály Felnőtt 1. forduló

2023. 08. 19. szombat 17:00
Mór – Martonvásár
Mezőfalva – Tordas
Enying – Ercsi
Csór – MÁV Előre FC Főnix
Maroshegy – Lajoskomárom
Sárbogárd – Kápolnásnyék

2023. 08. 20. vasárnap 17:00
Bodajk – Mány-Bicske II.

Nyitókép: Mór

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?