Anyák napján is lesz forduló: itt a hétvége menetrendje

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vasárnap lesz anyák napja és a munka ünnepe, kérdés, hogy lesz-e a futball ünnepe is ez a nap.

Vasárnap Megyei I. osztály Felnőtt 22. forduló

Szombaton az élcsapatok közül a Sárbogárd lép csak pályára, a Kápolnásnyék ellen egyértelműen a bogárdiak az esélyesek. Ugyanezen a napon a Tordas a Martonvásárt fogadja, ami nagy rangadó, hiszen a martoniak átugorhatják ellenfelüket a tabellán, ha nyernek.

Vasárnap derbi lesz Székesfehérváron, hiszen a listavezető Főnix az Ikarus-Maroshegy otthonában látogat. Ősszel döntetlent játszottak a csapatok egymással, a Főnix számára azonban ez az eredmény aligha lenne elég ahhoz, hogy az élen maradjon. A Mór és a Bodajk szomszédvár rangadót játszik egymással. Ősszel a bodajkiak meglepően simán nyertek, úgyhogy a móriaknak van miért visszavágniuk.

2022. 04. 30. 17:00
Tordas – Martonvásár
Sárbogád – Kápolnásnyék

2022. 05. 01. 17:00
Kisláng – Mány
Ercsi – Enying
Mór – Bodajk
Lajoskomárom – Sárosd
Ikarus-Maroshegy – Főnix

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 22. forduló

Szombaton csak egy mérkőzés lesz e csoportban, Bicskére látogat a Vál. Fontos mérkőzés ez a dobogó alsó fokának megszerzése szempontjából, a bicskeiek vélhetően NB 3-as labdarúgókkal megerősített kerettel fogadják riválisukat.

Vasárnap az éllova Csór Fehérvárcsurgón folytathatja menetelését, gólgazdag mérkőzésre van kilátás. A Herceghalom számára nem okozhat gondot a pontok begyűjtése Pátkán.

2022. 04. 30. 17:00
Bicske II. – Vál

2022. 05. 01. 17:00
Fehérvárcsurgó – Csór
Szár – Pázmánd
Puskás Akadémia III. – Etyek
Pátka – Herceghalom
Videoton Baráti Kör – Bakonycsernye
Pákozd – Pusztavám

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 22. forduló

Szombaton a kiírás szerint Szabadegyházára látogat a már bajnok Vajta, borítékolhatóan sokgólos vajtai győzelem fog születni.

Vasárnap a második Nagykarácsonyra komoly erőpróba vár a Szabadbattyán ellen, ősszel a két csapat párharcát ugyanis a battyániak nyerték. Nagy rangadó lesz Előszálláson, az ötödik helyezett csapat ugyanis a harmadik Baracsot fogadja. Érdekesség, hogy az őszi találkozót ugyancsak az a csapat nyerte, amelyik most rosszabb helyen áll a tabellán. A rossz passzban lévő Mezőfalva a Nagyvenyim ellen lábalhat ki a gödörből.

2022. 04. 30. 17:00
Szabadegyháza – Vajta

2022. 05. 01. 17:00
Seregélyes – Adony
Nagykarácsony – Szabadbattyán
LMSK – Polgárdi
Előszállás – Baracs
Aba Sárvíz – Káloz
Mezőfalva – Nagyvenyim

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 22. forduló

E csoportban minden meccs vasárnap lesz. A Tordas – Iszkaszentgyörgy mérkőzést már délelőtt 11 órától letudják a csapatok, délután pedig kezdődhet a dajdajozás.

A többi csapatnak ezzel egy kicsit várnia kell, hiszen csak 17 órakor lépnek pályára. Az éllovas Sárszentmihály szabadnapos, így a Sárkeresztes egy pontra megközelítheti átmenetileg, ha a papírformának megfelelően legyőzi a Vértesacsát. A kajászóiak előtt adott a lehetőség, hogy megerősítsék harmadik helyket, hiszen a Csákberény legyőzése nem okozhat gondot számukra.

2022. 05. 01. 11:00
Tordas – Iszkaszentgyörgy

2022. 05. 01. 17:00
Újbarok – Magyaralmás
Gyúró – Söréd-Bodajk II.
Sárkeresztes – Vértesacsa
Kajászó – Csákberény
Csókakő – Mány II.-Csabdi

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 24. forduló

Szombaton a Besnyő a Rácalmást fogadja. Vasárnap lesz a többi mérkőzés e csoportban, amikor is a fél lábbal már bajnok Beloiannisz a Kulcs otthonában rendezhet gólfiesztát. A Velence és a Vajta II. a századik bajnoki góljára hajt, a tópartiaknak ehhez a Baracskát, a vajtaiaknak pedig a Tác-Csősz együttesét kéne kitömnie hazai pályán, amire van is esély. A forduló rangadóját Alapon rendezik, az ötödik helyezett a csapat a negyedik Sárszentágotát fogadja, ám ezúttal a vendégek a találkozó toronymagas esélyesei.

2022. 04. 30. 17:00
Besnyő – Rácalmás

2022. 05. 01. 17:00
Cece – Dég
Velence – Baracska
Alap – Sárszentágota
Kulcs – Beloiannisz
Ráckeresztúr – Dinnyés
Vajta II. – Tác
Nagylók – Lajoskomárom II.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?