Alig osztottak ki pénzbüntetéseket ezen a héten: összegük még a 100 ezer forintot sem éri el

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egy vármegye hármas csapatot viszont keményen megbírságoltak a szurkolóik viselkedése miatt.

A Videoton Baráti Kör csapatának 3 sárga és 2 piros lap miatt 17.500 forintot kell fizetnie. A Kőszárhegy 5 sárga lap miatt kapott 10 ezer forintos büntetést.

A Rácalmás-Vajta vármegye hármas mérkőzés meglehetősen paprikás hangulatban zajlott. A játéktéren kirívó incidens nem történt, nem úgy a nézőtéren.

Az értesítőben szereplő információk szerint a vendég együttes szurkolói “megbotránkoztatóan viselkedtek, és próbálták megfélemlíteni a játékvezetői hármast”. Ezen felül “obszcén szavakkal illették a játékvezető döntéseit, valamint a második félidőben kétszer a játéktérre be is léptek”.

A vajtaiak komoly büntetést kaptak, immáron sokadjára az elmúlt hónapok során. A Fegyelmi Bizottság a Vajta SE-t 80 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Ennyivel azonban nem ússzák meg a vajtaiak. A soron következő két mérkőzésükre, egy hazai és egy idegenbeli meccsre szövetségi ellenőrt rendelnek ki a Vajta költségére. Ezek közül az egyik a Vajta-Cece mérkőzés lesz, ami ritkán zajlik le botránytól mentesen. Az egyetlen mód talán az, hogy megússza az újabb büntetést a vajtai csapat, ha zártkapussá teszi a mérkőzést. Cikkünk közzétételének pillanatáig a klub nem értesített minket arról, hogy ilyen lépést fontolgatna.

A Tordas SE nem kapott pénzbeli büntetést, ám a Tordas-Martonvásár mérkőzésen történt rendezési hiányosságok miatt közvetve mégis kevesebb lesz a klub pénze. A Tordas SE soron következő két vármegyei első osztályú felnőtt hazai mérkőzésére az egyesület költségén szövetségi ellenőrt rendelnek ki.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?