Alba Liga: Meglepetést okozott a Mástészta a pótnapon

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az eddig hibátlan mérleggel bíró Ság Építő kikapott, megszerezte első pontjait a Fehérvár Junior.

Alba Liga Alap A csoport, elmaradt mérkőzés

Az Alap A csoportban egy pótmeccset játszottak le. Fehérvár Junior és a VBK meccsének első félideje kiegyenlített játékot és eredményt hozott, a második félidő elején azonban 3 gólos előnyre tett szert a piros-kék gárda. A narancsmezesek azonban nem adták fel, az utolsó 15 perc során 6 gólt rámoltak ellenfelük hálójába, így született meg a Junior első szezonbéli győzelme. Ribi Csaba triplával segítette győzelemhez csapatát.

Fehérvár Junior – Videoton Baráti Kör 8-6 (2-2)

 x

Alba Liga Alap C csoport, elmaradt mérkőzések pótlása

Az Alapjárat C csoport rangadóján a Mástészta korán előnybe került Zólyomi Dávid találatával, amire a félidő derekán jött a válasz Topos Zoltántól. A szünet előtt visszavette Szabó Antal góljával a vezetést a Mástészta, és nem is engedte ki kezei közül.

A gyengén muzsikáló B-Team közel állt első győzelméhez, de Örsikének be kell érniük az egy ponttal. Az FC Csel-Szi ellen a 30. percben még 3-1-re vezetett a B-Team, ám a vége mégis döntetlen lett. Bernáth Miklós egymaga triplázott, a győzelemhez Csel-Szi nagy hajáraj azonban kevésnek bizonyult.

Az FC Szépluck és a Városgondnokság mérkőzése egyértelműen alakult, s a lényegi kérdések bő negyed óra után eldőltek. A második félidő kiegyenlítettebb erőviszonyokat eredményezett, az szünetig elér eredmény láttán nem is oly meglepő ez.

Mástészta – Ság Építő 3-1 (2-1)
B-Team – FC Csel-Szi 4-4 (2-1)
FC Szépluck – Városgondnokság SE 5-1 (4-0)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?