Alba Liga: Gólparádéval élen a Szfinx, szökik a Csel-Szi

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Alba Liga alap A csoportjában két 11-1-es győzelem született, az egyiket az új éllovas Szfinx Autósiskola könyvelhette el. A Ság-Junior örökrangadó legnagyobb nyertese az FC Csel-Szi lett.

Alba Liga – alap A csoport, 14. forduló

A Szfinx a papírformának megfelelően kihasználta azt, hogy szabadnapos volt a korábbi listavezető Fehrer Hungária, és az élre tört. Ehhez a sereghajtó Rolomester.hu gárdáját kellett legyőznie a Szfinxnek, amely a vártnál jóval simábban ment: Őri László egymaga öt gólt vállalt, 11-1 lett a vége. Ugyanilyen különbséggel verte a Fortuna a szebb napokat is látott Renegate gárdáját. Az Expanzió-Blackhill a mögötte álló Est Nec Urdelt fektette két vállra, a továbbra is pont nélküli Öreg Sam ezúttal a Győztes Góligtól kapott ki.

Szfinx Autósiskola – Rolomester.hu 11-1
Renegate AC – Fortuna FC 1-11
Expanzió-Blackhill – Est Nec Urdel 4-2
Öreg Sam – Győztes Gólig 2-6

Alap A

Alba Liga – alap B csoport, 14. forduló

A Kontrák egy lépéssel közelebb a végső sikerhez a Spiki legyőzésével. A papírformának megfelelően a Kutyaütők hozta a kötelezőt a Triád ellen, míg a szintén bajnoki reményeket dédelgető Albaparknak sem jelentett gondot a három pont begyűjtése, Krizsánék a Silver-Plan Kft. alakulatát hagyták helyben.

Kontrák – Spiki 9-2
Városgondnokság – New Dream Team
Kutyaütők – Triád FC 3-1
Silver-Plan Kft. – Albapark 1-6

Alap B

Alba Liga – alap C csoport, 14. forduló

A komoly múltra visszatekintő Ság Építő – Fehérvár Junior rangadónak különös pikantériát kölcsönzött, hogy a bajnoki címre áhítozó Ság éppen aktuális ellenfelétől csábította el a narancsmezesek gólgépét, Gimes Pétert. Dropkó József csapata meseszerűen kezdte a találkozót: másfél perc leforgása alatt két védelmi rövidzárlatot kihasználva kétgólos előnyre tett szert, Zs. Nagy Balázs és Zs. Nagy Norbert volt eredményes. A továbbiakban azonban meglepő fordulatot vett a mérkőzés, és egyre többet pattogott a játékszer a túloldali kapu előtt. A félidő végén Ribi egy lapos bombával szépített, majd egy keresztbe lőtt átadást pimaszul pörgetett a rövid alsóba, kiegyenlítve az állást. A szünet után mindkét gárda előtt adódott lehetőség a mindent eldöntő találat bevitelére. Ez a motiváltabb, nagyobb fordulatszámon pörgő Junior számára jött össze, Tresó két perccel a vége előtt volt eredményes. Bár az utolsó két minutumot emberelőnyben játszhatta végig a Ság, ez sem hozott eredményt, a kékek nem tudták bevenni a jó napot kifogó Hajdu Balázs kapuját, így maradt a 2-3.

A csoport többi összecsapásán nem született meglepetés. Az alsóházi Alba Csavar ellen könnyed győzelmet aratott a B-Team, míg a már-már dobogós esélyekkel rendelkező Denso a Blue Death ellen diadalmaskodott. Az Öreghegy FC és az FC Csel-Szi ütközetén potyogtak a gólok, 7-3-ra a csurgóiak nyertek, amellyel megerősítették a tabellán elfoglalt első helyüket.

cselszi

Ság Építő – Fehérvár Junior 2-3
Alba Csavar – B-Team 1-6
Denso – Blue Death 6-2
Öreghegy FC – FC Csel-Szi 3-7

Alap C

Alba Liga Rájátszás, 3. forduló

A Rájátszás egyre inkább a Masterplast és a Sárépszer kettősének különpárbajáról szól. Előbbi gárda a Szépluckot ütötte ki, míg a Sárépszer a Bádogos ellen zsebelte be a három pontot. A Homeopátia megszerezte első győzelmét, a Four Trans ellen 5-2-re nyertek Matóczáék.

Masterplast – FC Szépluck 9-1
Homeopátia – Four Trans 5-2
Bádogos-Greco Petrol – Sárépszer Kft. 1-3

Rájátszás

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?