Alba Liga: Elszállt a Szfinx és a Csel-Szi bajnoki reménye is?

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Szfinx Autósiskolának le kell mondania bajnoki aranyról szőtt álmairól, a Csel-Szi pedig emberelőnyben vesztett értékes pontokat. A Kontrák robog a bajnoki cím felé, míg a rájátszásban ismét helycsere történt az élen.

Alba Liga – alap A csoport, 17. forduló

A bajnokesélyesek közül a Fehrer Hungária ha kicsit döcögősen, de begyűjtötte a pontokat a sereghajtó Öreg Sam ellenében.

Az Expanzió-Blachill – Szfinx Autósiskola szuperrangadót meglepően simán nyerték a feketehegyiek, így a Szfinx kiszállt az aranyéremért folytatott versenyfutásból.

A legnagyobb esélyes a végső sikerre továbbra is a Fortuna FC a csoportban, melynek nem okozott különösebb erőpróbát a Rolomester.hu elleni találkozó.

A Renegate AC izgalmas, nyolcgólos derbin fektette kétvállra közvetlen riválisát, az Est Nec Urdelt.

Fehrer Hungária – Öreg Sam 5-2
Expanzió-Blackhill – Szfinx Autósiskola 6-1
Rolomester.hu – Fortuna FC 2-6
Est Nec Urdel – Renegate AC 3-5

Alba Liga – alap B csoport, 17. forduló

A Spiki és az Albapark meccsén nem lehetett kérdéses, mely csapat zsebeli be a három pontot.

Sok gólt hozott az Extrem és a Városgondnokság hatpontos derbije, ahol az Extrem győzelemmel beérhette volna riválisát, ám e helyett tovább nőtt a különbség a felek között.

A Silver-Plan Kft. értékes pontot szerzett a Triáddal szemben, így jó esélye van rá, hogy elkerüli a tabella utolsó helyét.

A Kontrák könnyedén verte a Kutyaütők csapatát, előbbi tehát megerősítette vezető helyét a tabellán, utóbbi alakulat viszont már csak a bronzéremben reménykedhet, amiért nagyot kell küzdenie a Városgondnoksággal.

Spiki – Albapark 2-9
Extrem – Városgondnokság SE 3-6
Triád FC – Silver-Plan Kft. 2-2
Kutyaütők – Kontrák 2-7

Alba Liga – alap C csoport, 17. forduló

A Fehérvár Junior – FC Csel-Szi hatpontos mérkőzést az eredetileg kiírt időponttól eltérően korábban bonyolították le, a nem megfelelő tájékoztatás miatt a narancsmezesek létszámhátrányban kezdték meg a találkozót a bajnoki címre törő Veres-csapat ellen. A fél félidőt emberelőnyben töltő Csel-Szi hamar kétgólos előnyre tett szert, majd a félidőben 3-1-re vezetett. A szünet után a remek formában lévő Junior támadóalakzata ellen nem találta az ellenszert a Csel-Szi, végül a csontzenével tarkított meccs döntetlennel ért véget.

Az alsóházi rangadón a Blue Death szimpatikusan küzdött, és megizzasztotta az Öreghegyet, ám ez kevés volt a pontszerzéshez.

A Mástészta a papírformának megfelelően legyőzte az Alba Csavart, bár a helyzetek alapján ennél szorosabb is lehetett volna a végeredmény.

Az első félidőben több nagy helyzetet is kihagyott az Alba-Csavar, a Mástészta büntetett
Az első félidőben több nagy helyzetet is kihagyott az Alba Csavar, a Mástészta büntetett

Az eddig remek tavaszt futó Denso meghökkentő vereséget szenvedett a bajnoki cím legfőbb várományosává előlépő Ság Építőtől, az eredményre nehéz magyarázatot találni.

Fehérvár Junior – FC Csel-Szi 3-3
Blue Death – Öreghegy FC 2-4
Mástészta – Alba Csavar 10-3
Denso – Ság Építő 1-11

Alba Liga Kiemelt Rájátszás, 6. forduló

Az éllovas Masterplast sokkoló, londoni vereséget szenvedett az eddig nem túl acélos eredménysort felmutató Homeopátia ellen.

A Four-Trans viszont nem tudott melepetést okozni a Sárépszer Kft. ellen, így visszavették múltheti botlásukat követően a vezetést Hancsákék.

Folytatódott a Szépluck vesszőfutása, az újonc ezúttal a Bádogostól kapott méretes zakót.

Masterplast – Homeopátia 3-6
Four-Trans – Sárépszer Kft. 3-7
Bádogos – Greco Petrol – FC Szépluck 6-0

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?