Alba Liga: Csaltak a kisfaludiak, elvették a pontjukat

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Jogosulatlan játékost szerepeltettek.

A Tiler FC megóvta az Alba Liga I. osztály 2. fordulójában lejátszott mérkőzést. A találkozót 20203. február 13-án 19.15-től bonyolították le, amelyen a Tiler FC fogadta a Bringa Presszó-Kisfalud együttesét.

Az összecsapás 3-3-as döntetlennel ért véget. Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságaa aheti értesítőben közölte, az óvást megalapozottnak ítélte. A pályán elért eredményt törölték, a mérkőzés 3 pontját a Tiler FC kapta meg 3-0-ás gólkülönbséggel.

Az eset pikantériája, hogy a kisfaludiak csapatában több játékvezető is játszik. Az persze nem bizonyított, hogy ők tudtak arról, hogy jogosulatlanul szerepel náluk egy játékos a csapatban. Az is elképzelhető, hogy valamilyen félreértés miatt szerepelt a meg nem nevezett illető az együttesben engedély nélkül.

Az viszont tény, hogy rájár a rúd a kisfaludiakra. A héten ők már lejátszották a maguk meccsét, amelyen csúfos vereséget szenvedtek a feketehegyiektől. Az Expanzió-Blackhill 7-3-as verést mért rájuk, Farkas Gábor egymaga négy gólt szerzett.

A tabellát magabiztosan vezeti a Bádogos-Plár Kft. 9 ponttal, mögöttük található az Expanzió-Blackhill 5 egységgel. A harmadik helyen a Joga Bonito áll 4 ponttal, ugyanennyi egységet számlál a Tiler FC is, csak nekik rosszabb a gólkülönbségük.

A Bringa Presszó-Kisfalud az utolsó előtti, ötödik helyen áll. Ez a csapat játszotta a legtöbb mérkőzést eddig az osztályban, ám 3 mérkőzésen csupán 3 pontot szerzett eddig. A hatodik az az Eldorado, amelyik eddig még egyszer sem lépett pályára, de így is van két hozott pontja.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?