I. Adventi Foci Kupa “Érted is Vagyunk!”

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Minitornát rendeznek 24 gyermek számára Dunaújvárosban. A fiatalok három csapatban, körmérkőzéses rendszerben mérkőznek meg egymással a jótékonysági tornán.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség első alkalommal, de hagyományőrző szándékkal szervezi meg az I. Adventi Foci Kupát. Az esemény 2017. december 16-án kerül megrendezésre a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az idei évben az Útkeresés Segítő Szolgálat munkáját kívánja segíteni a szövetség egy vidám hangulatú, jótékonysági torna lebonyolításával, akik nap, mint nap nyújtanak szolgáltatást a szociálisan rászoruló családok számára. Természetesen, a gyermekek ez alkalommal sem távoznak élmények és meglepetések nélkül a pályáról. A mérkőzések után, a DLSZ személyre szabott ajándékokkal kedveskedik a résztvevő gyerekeknek. A karácsonyi finomságokról a Széchenyi Pékség és a Kürtős Műhely gondoskodik, akiknek a szövetség köszönettel tartozik, hogy hozzájárulnak a jótékonysági eseményhez.

Boross Balázs Családok Átmeneti Otthona Dunaújváros (csoportvezető):

Nagy örömmel fogadtuk Petrás Gábor és Dénes Nikolett kezdeményezését, hogy december 16-án az AcerbisOld Boys kupa keretein belül, intézményünk gyermekei számára is szerveznek egy mini tornát. A 24 gyermek 3 csapatban küzd majd az I. Adventi Focikupa bajnoka címért.

Az Útkeresés Segítő Szolgálatnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyermekek számára minél szélesebb és színvonalasabb szabadidős programokat biztosítsunk. A családok átmeneti otthonában munkatársaimmal szívesen veszünk részt a gyerekekkel a városi eseményeken. A gyerekek nagy szeretettel járnak kulturális és sportrendezvényekre, lehetőségeinkhez mérten részt veszünk a városi kispályás labdarúgó bajnokság mérkőzésein is. Igy külön öröm számunkra a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség megkeresése az Adventi kupa megrendezésére. A gyerekek nagyon örülnek a lehetőségnek, hogy egy igazi kupán mérhetik össze tudásukat.

Kollegaimmal munkánk során folyamatosan törekszünk arra, hogy szabadidős programjaink során a gyermekeink minél több élményt szerezzenek.Köszönettel tartozunk a DLSZ munkatársaiknak, hogy munkájuknak köszönhetően változatosabbá tudjuk tenni programjainkat.

Dénes Nikolett a rendezvény főszervezője (DLSZ):

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományteremtő céllal indítja útjának az I. Adventi Foci Kupát. Jótékonykodni és másokon segíteni kiemelkedő fontosságú napjainkban. Az ünnepek közeledtével pedig még inkább oda kell figyelnünk azokra, akik segítségre szorulnak. A szövetség ez alkalommal az Útkeresés Segítő Szolgálat gyermekeinek igyekszik boldog pillanatokat szerezni egy jótékonysági torna keretein belül. Szeretném megköszönni a segítséget és a támogatást a DLSZ vezetőségének, illetve Boross Balázsnak, aki nap, mint nap törekszik a családok életének helyreállítására. Valamint, köszönet a szövetség partnereinek, a Széchényi Pékségnek és a Kürtős Műhelynek, hogy a mérkőzések után bejglivel és kürtöskaláccsal várják majd a gyerekeket.

Tóth Imre elnök (DLSZ Társadalmi Felelősségvállalás Bizottsága):

Fontos célkitűzésünk a nehéz körülmények között élő gyermekek támogatása. A rendelkezésünkre álló eszközökkel szeretnénk elérni, hogy a gyermekek számára biztosítsunk sportolási lehetőséget, és a karácsonyi ünnep hangulatával megfűszerezzük ezt a néhány órát. Munkatársunk, Dénes Nikolett javasolta ennek a programnak a lebonyolítását és mi természetesen azonnal egy emberként kezdtük meg a szervezést. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az Adventi Kupa közösségformáló erőként jelenjen meg és a gyerekek boldogan, egymásnak örülve töltsék el ezt a napot. A sportélmények mellett mind a 24 kis labdarúgónak ajándékkal készülünk, bízva abban, hogy még emlékezetesebb, még meghittebb lesz ez a Sport- Karácsony.

Lissák Kálmán ügyvezető (Széchényi Pékség):

Örömünkre szolgál, hogy eleget tehetünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség felkérésének, miszerint előzetes karácsonyi finomságokkal támogatjuk a szervezésükben tartandó jótékonysági foci tornát. A Széchenyi Pékség Egészségvédő programjához méltán kapcsolódó sporteseményen résztvevő fiatalok “útkeresők” mint minden fiatal. Útkeresésükben, és céljaik elérésében nagy szerepet játszhat a sportos életmód, és az egészséges táplálkozás. Sok sikert és még több gólt kívánunk Nekik! Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kíván a Széchényi Pékség!

További információ a rendezvényről:

Időpont: 2017. december 16. szombat 12.00 – 14.00
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem – Dunaújváros, Eszperantó út 2. – 4.
Főtámogató: DMJV Önkormányzata
Támogató: Széchényi Pékség, Kürtős Műhely
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: 3 meghívott csapat
Minden gyerek: Csokis bejglit, kürtös kalácsot és ajándékot kap

Adventi foci kupa díjazása:
1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél

Mérkőzések

Dunaújváros, 2017. december 16. szombat

12.00 Fürge Róka Lábak – Szuper Menők
12.30 Fakabát Mini – Fürge Róka Lábak
13.00 Szuper Menők- Fakabát Mini

adventi kupa

Forrás: dlsz.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?