Aba-Sárvíz FC: Mórról és Sárbogárdról is igazolt a vármegye kettes csapat

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Alaposan megerősítette keretét az abai együttes.

Hat új igazolásról számoltak be az abaiak. Kuczi Zsombor fontos tagja volt a legutóbbi idényben az NB III-ban szereplő Mór csapatának. 27 mérkőzésen lépett pályára, 22 alkalommal kezdőként. A 19 éves játékos Abán folytatja pályafutását.

A 27 éves Glócz Zoltán a vármegye egyes Sárbogárd csapatától érkezik. Ő is alapembernek számított, 20-szor lépett pályára kezdőként a bajnokságban. A 22 éves Glócz Herkulesre főként csereként számítottak bogárdon, az új idényt ő is Abán kezdi meg.

A 28 esztendős Penczer Zsolt az előző idényben a vármegye kettes Szabadbattyánban, majd Kálozon rúgta a bőrt. 15 bajnokin hat gólt szerzett, mindannyiszor kezdőként számított rá aktuális csapata.

A 20 esztendős szerzemény, Varga Zsombor a Kisláng együttesében játszott az előző kiírásban. A vármegye kettes bajnokságban 16-szor kapott lehetőséget, 10-szer kezdőként lépett pályára.

Pap Bence a Kétújfalui SE együttesében mindössze egy alkalommal lépett pályára a Baranya vármegyei első osztályban. Előtte lehúzott már egy idényt a csapatnál, akkor 18-szor szerepelt az együttesben. Korábban futballozott már Fejér vármegyében a 28 éves játékos, megfordult Kálozon, Abán, Sárszentmiklóson, Sárbogárdon és Dégen is. Most újból Abán fog focizni.

E hat játékos egyaránt abai nevelés. Újból a csapattal edzett Zsifkovics Balázs, aki a középpálya tengelyében jelenthet erősítést az abaiak számára.

Ketten távoztak Abáról. Vitális Gábor várhatóan Pákozdon fog szerepelni a következő szezonban. Imre Dániel Pápára költözött, így ő sem fog játszani már abai színekben, legalábbis egy darabig biztosan nem.

Az abaiak kerete 26 főből áll, ami véglegesnek tekinthető a klub közösségi oldala szerint.

Forrás: Aba-Sárvíz FC | Nyitókép: Mezőfalvi Medosz SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?