A móri Mayer mesterhármasa győzelmet ért az Ercsi ellen

Fejér megye, Fejér Megye I

Az adok-kapokból Petres Tamás csapata jött ki jobban.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Az első félidőben egy nagy móri helyzet volt, de azt Schön bravúrral védte. A félidő végén az Ercsi támadóját, Kondreskát ugratták ki, de bal alsó sarokba tartó lövését védte a Mór kapusa.

Az szünet után gyorsan felpörögtek az események. Az 53. percben megszerezte az Ercsi a vezetést, miután egy beadást Kondreska jutatta a kapuba. Az 57. percben Mayer egyenlített, majd a 60. percben már vezetést is megszerezte Mayer a Mórnak. A 70. percben büntetőből egyenlített az Ercsi, melyet Rebők értékesített. A 83. percben Mayer újból vezetést szerzett a Mór csapatának.

A 93.percben kicsit paprikás lett a hangulat, ami után Magyar játékvezető a Mór csapatából kiállította Pataki Dánielt. Az eredmény azonban már nem változott, ha nehezen is, de behúzták a piros-feketék a három pontot.

Ugyan nem sikerült a bravúr a Mór otthonában, de a játék biztató volt teljesen egyenrangú ellfél volt az Ercsi. A Mór bebizonyitotta, mitől bajnokesélyes, mert mikor az Ercsi hibázott, azt azonnal büntette.

Ezúton szeretnénk elnézést kérni a Mór csapatának játékosaitól, vezetőségi tagjaitól és a szurkolóitól, hogy újból kellemetlenséget okoztunk nekik, ismét később kezdodőtt a mérkőzés. Ennek oka, hogy az Ercsi csapata nem a megfelelő igazolásokat hozta el. Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget.”

Mór – Ercsi 3-2 (0-0)
Mór, vezette: Magyar János.

Mór: Berta – Végvári, Kaszás (Kosztolányi), Ferencz, Klémán M., Szabó B. (Handl), Tar, Mayer (Joó), Osgyán (Cseh), Pataki, Meggyes. Vezetőedző: Petres Tamás.
Ercsi Kinizsi: Schön – Tóth K., Holentoner, Hamar, Gróf (Hosszú P.), Kondreska, Rebők (Hodula V.), Bognár B., Kovács P., Szalánczi, Kővári L. Vezetőedző: Lieber Károly.

Gól: Mayer (57., 60., 83.) illetve: Kondreska (53.), Rebők (70.)
Kiállítva: Pataki (93.)

Forrás: Ercsi
Címlapfotó: Móri SE

Vélemény, hozzászólás?