A Mezőfalva 9-et számolt új otthonában ellenfelére

Fejér megye, Fejér Megye I

Nem zavarta meg a Mezőfalva játékosait, hogy kényszerű okokból otthonuktól távol kellett lejátszani hazai bajnokijukat, s lemosták a pályáról az éppen 11 fővel megjelenő Enying csapatát.

A Mezőfalva tudósítója így fogalmazott:

“A Mezőfalva a 12. fordulóban albérletben fogadta az Enying csapatát. A mérkőzés hazai rohamokkal kezdődött. Az első percekben Paget csúsztatott bele egy szabadrúgásból ívelt labdára, azonban az enyingi kapus leért, így maradt a 0-0. A 9. percben Godslove törte meg a gólcsendet és szerzett vezetést a mezőfalviaknak.

Alig 3 perc múlva Márki is feliratkozott a gólszerzők listájára, ezzel már 2-0 volt a hazai csapatnak. Ezt követően a 16. percben Balázs Sándor, majd a 18. percben Sági József volt eredményes. 10 perc múlva Mekota már 5-re növelte a Mezőfalva előnyét. Az első félidő vége felé a 38. percben Márki második gólját szerezte, ezzel már 6-0 volt a házigazdáknak. A szünetig nem esett újabb gól.

A második félidőben sem állt le a gólgyártás, továbbra is a vendéglátók domináltak. Az egyik Enyingi játékos kézzel ütött a labdába a 16-oson belül, de néma maradt a síp. Így sem kellett sokat várni az újabb találatra. Godslove az 51. percben lőtt ismét gólt, Márki egy perc múlva már mesterhármasnál járt, 8-0. A meccs végeredményét Ráthgéber állította be, aki kapufája után nem sokkal már a hálóba lőtte a labdát, 9-0. Egy-két momentuma volt csak a vendégeknek, de Papp kapus a helyén volt.

Mezőfalva – Enying 9-0 (6-0)
Szabadegyháza, vezette: Jónás Péter

Mezőfalva: Papp – Balázs, Nagy M. Sági J., Márki (Ráthgéber 53.), Sági R. (Kovács A. 53.), Facskó, Mekota (Németh L. 53.), Bozoki (Szabó E. 46.), Godslove (Móricz 53.), Paget.
Enying: Dobai – Kovács L., Simon, Kalló, Bogár, Csizmadia, Gergye, Szőke, Vass, Szili, Varga Á.

Gól: Godslove (9., 51.), Márki (12., 38., 52.), Balázs (16.), Sági J. (18.), Mekota (28.), Ráthgéber (73.)

Vélemény, hozzászólás?