A Csurgó ellen szerezte meg első győzelmét a Vál

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Magyar Balázs duplával segítette győzelemhez csapatát.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így írt:

“Az a legjobb csapat, amelyik pályára lép. Lehet szalagszakadás, vagy kézsérülés, vagy betegség, vagy gerincsérv, vagy ki nem pihent térdsérülés, esetleg szüret, az aktuális keretnek kellett volna jó eredményt elérnie a tavalyi ezüstérmes otthonában, akik 4/semmivel nyitottak, és nyilván mindent megmozgattak az első pontjaikért.

Jól indult a mérkőzés, a 4. percben vezetést szereztünk, az egymásra váró védők és kapus között Herczeg fejelt gólt. Aztán a 6. percben egy keresztbe lőtt labda egy hazai lábról bepattant, lövő mozdulat nem volt, mondhatjuk, hogy mázli. Ezután Rapali percei következtek, rövid idő alatt 3 alkalommal is védenie kellett. A félidő hátralévő része mezőnyjátékkal telt. Említést érdemel még Varga lesgólja, amit asszisztens hiányában lehetett vitatni, de fölöslegesen, hiszen a játékvezető nem adta meg, téma lezárva. Röviddel a szünet előtt jobb oldali hazai támadás után a hosszú oldalon Zágoni lőtt éles szögből, a kapu mellé tartó labda azonban egy védő lábán megpattant és a hálóban kötött ki.

A második félidőben támadólag léptünk fel, nyíltabb lett a mérkőzés, a fordulópont pedig a 60. perc tájékán jöhetett volna, támadónk remekül ugrott ki, kétszer is sikertelenül lőtt kapura, majd beadását a társ gurította az üres kapu mellé. Cserébe röviddel ezután Magyar lőtt kapufát, majd közelről bepofozta a kipattanót. Látványosan szétestünk, a hazaiak pedig lubickoltak, a 84. percben feltették a pontot az i-re.

Végére maradt a szokásos: talán majd jövő héten.”

Vál – Fehérvárcsurgó 4-1 (2-1)
Vál, vezette: Kovács Róbert

Vál: Marton – Pintér, Jakab,Székely, Szoboszlai (Fehér), Nádpor (Mayer), Kiss, Molnár, Zágoni L. (Sinkó), Horváth (Szarvas), Magyar.
Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy,Veres, Kardos (Torma), Boros, Varga (Bernáth), Killer, Baksa, Herczeg, Dreska (Kardos), Csány. Vezetőedző: Veres Gábor

Gól: Molnár (6.), Zágoni L. (43.), Magyar (65., 84.) illetve: Herczeg (4.)

Forrás: Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?