8 gólt rúgott a Gárdony, megcibálták az oroszlán bajszát Perkátán!

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Megye I-ben két találkozót rendeztek nagypénteken, de sor került egy-egy érdekes meccsre Vajtán és Perkátán is.

Megye I. Felnőtt

Az erősen tartalékos Enying húsz percig tartotta magát a Gárdony ellen., utána hatalmas zakóba szaladt. A mindössze egy cserével kiálló enyingiek legalább a becsületgólt megrúgták.

Gárdony – Enying 8-1 (4-0)
Gól: Zsédely (20.), Balogh Á. (21., 25., 46.), Nagy Á. (45.), Hanák (70.), Tóth Zs. (84.), Klauz (90.) illetve: Harangozó (66.)

A Martonvásár az első félidő derekán vezetést szerzett a Sárosd ellen Radics révén, majd nem sokkal később ugyanő egalizált – saját kapujába juttatta a játékszert. A második félidőben szűk negyedórányi játék után kiállította a martonvásári Szilágyit a játékvezető. Az emberelőnyt Rottmann váltotta gólra, így a Sárosd megtörte a zöld-fehérek jó sorozatát.

Martonvásár – Sársod 1-2 (1-1)
Gól: Radics (32.) illetve: Radics (öngól), Rottmann (78.)
Kiállítva: Szilágyi (59.)

Megye II. Dél Felnőtt

A 17. fordulóból elmaradt mérkőzést pótolta a Vajta és a Besnyő-Iváncsa II. Az első félidő derekán Szalait egy vitatott helyzet után kiállította a játékvezető, ami megpecsételte a vajtaiak sorsát. A piros lapot büntető követte, amelyet gólra is váltottak a vendégek Fülöp révén. A második félidő elején eldőlt a három pont sorsa Baranyai találatával, a vendégek részéről még Szabó és Deli is eredményes volt. A Vajta szépítő találatát Orbán szerezte bő tíz perccel a lefújás előtt.

Vajta – Besnyő-Iváncsa II. 1-4 (0-1)
Gól: Orbán (79.) illetve: Fülöp (31.), Baranyai (47.), Szabó (70.), Deli (74.)
Kiállítva: Szalai (31.)

Megye III. Dél Felnőtt

A 13. fordulóból elhalasztott meccsen a Perkáta magabiztosan, 4-1-re verte a Lajoskomárom II. csapatát, három pontos előnyt kiépítve az Előszállással szemben. Pedig közvetlenül a szünet után ráijesztettek a lajoskomáromiak a bajnokesélyesre, de mint utóbb kiderült, csak az oroszlán bajszát rángatták meg.

Perkáta – Lajoskomárom II. 4-1 (0-0)
Gól: Pintér (59.), Kovács K. (61.), Kovács R. (65.), Kántor (69.) illetve: Sonkoly (46.)

Címlapkép: Perkáta SE – Gaszi Sport Video

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?