7 gólos meccset játszott a Seregélyes és a Besnyő-Iváncsa II. csapata!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Gólokban nem volt hiány a két jó erőből álló csapat, a Seregélyes és a Besnyő-Iváncsa II. mérkőzésén. Az első találat már a 3. percben megszületett…

A Seregélyes tudósítója így fogalmazott:

“Felállásunkat sok tényező befolyásolta. Györe sérült sajnos a Velence elleni meccs óta, Druzsin se tudott pályára lépni más elfoglaltsága miatt, így a védelmünk eléggé meggyengült. Nagy Balázs még mindig nem 100 %-os a szezon elején beszedett sérülése miatt, és még volt pár hiányzónk sajnos… De nem kellenek a kifogások, így kellett volna megoldanunk, főleg hazai pályán, de gyenge napot fogtunk ki és szinte mindenki dekoncentrált volt… Závotka , Helbig, Végh, Benczik Cs., Princz, Pintér, Miklós, Kű, Ihász, Rácz, Zsilovics kezdővel álltunk volna fel, de sajnos a bemelegítés után, már változtatnunk kellett, mert Ihász rosszul lett és nem tudta vállalni a játékot és így Kovács N. került a kezdőbe a padról, ahol még Szurovcsják R., Rapai M,, Dezső, Enyed és így Ihász foglalt helyet.

Nagyon rosszul kezdtük a meccset, mert a 3. percben Fülöp kapott labdát a kaputól 17 méterre, és a védőink rosszul reagálták le, és így be tudott fordulni és kilőtte a hosszú alsót. Később egy kiugratás után a vendégek egyik játékosa vitte a labdát a kapunkra, és lőtt is, de kapufát talált a röviden, ami után a labda végig gurult a gólvonalon. A másik kapufáról kifelé pattant, így fel tudtunk szabadítani. Utána főleg a középpályán folytatódott a küzdelem, de sajnos a mi játékosaink gyenge napot fogtak ki, nem találtuk a játékunkat. 0-1 volt így a félidő.

A második félidőre Helbig helyett Rapai állt be a védelembe. Az 53. percben növelte előnyét a vendég csapa, mert csúnyán eladtuk a labdát, így az ellenfél csatára egyedül vihette Závotkára a labdát, és be is lőtte. Szörnyű volt ez a védekezés… Pedig mi nyomtunk, de jól kontráztak egész végig. Majd az 57. percben Zsilovics csapott le egy rövid passzra a vendég védelemnél, majd passzolt keresztbe Kovácsnak, aki bevágta a játékszert a léc alá, 1-2. Ám a gólunkra sajnos jött a válasz. Rapai rántotta le a vendég támadót a játékvezető szerint, aki 11-est ítélt, amit sajnos be is rúgtak, 1-3…

Elértünk a 66. percig, amikor a vendég kapus felszabadított, de szerencsére rosszul. Rácz Gergő levette a labdát, kb. 35-40 méterről visszaívelte azt a léc alá, így 2-3-ra módosult az eredmény. Az volt a legnagyobb baj, hogy minden gólunkra azonnal tudtak válaszolni ebben az adok-kapok játékban. A 68. percben valószínűleg a meccs legjobbja, Fülöp Ferenc fejjel, közelről, csukafejessel volt eredményes, senkitől sem zavartatva, 2-4.

A Seregélyes játékosa, Kű bő egy órát töltött a pályán a Besnyő-Iváncsa II. ellen - fotó: Seregélyes SC
A Seregélyes játékosa, Kű bő egy órát töltött a pályán a Besnyő-Iváncsa II. ellen – fotó: Seregélyes SC

Közben cseréltünk is párat. A 62. percben Szurovcsják Ricsi állt be Kű helyett, majd Dezső állt be Kovács helyett a 75. percben. Közben Závotka védett nagyot egy beívelés utáni közeli fejesnél. Az utolsó fél órára beindult a csapatunk, és végre rendesen küzdöttünk, hajtottunk egymásért! Több helyzetünk is akadt. Benczik Cs. fejelt például, de védett a kapus, Dezső lőtt mellé 20 -ról, Miklós lőtt fölé csúnyán 25-ről egy szabadrúgást. Nyomtunk a végén nagyon, de csak szépíteni tudtunk: Dezső passzolt keresztbe, Zsilovics talán megcsúsztatta fejjel Pintérhez, aki megtolta a labdát, és kilőtte a hosszú alsót, 3-4.

Sajnos ez egy ilyen meccs volt. Nekünk semmi nem akart összejönni a pontszerzéshez, és ezt a vendég csapat jól kihasználta, amihez gratulálunk.”

Seregélyes – Besnyő-Iváncsa II. 3-4 (0-1)
Seregélyes, vezette: Sziksz Tibor.

Seregélyes: Závotka – Végh, Miklós, Princz, Kovács N. (Dezső) – Kű (Szurovcsják R.), Pintér M., Zsilovics, Helbig (Rapai) – Benczik, Rácz.
Besnyő-Iváncsa II: Molnár Á. – Kereszturi (Lehel), Molnár N., Restár (Kovács J.), Hepp – Fülöp, Takács G., Deli, Baranyai (Nagy K.) – Mészáros Á. (Dombi), Bór.

Gól: Kovács N. (57.), Rácz (66.), Pintér M. (83.), illetve Fülöp (3., 68.), Baranyai (54.), Deli (59.).

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?