7-et számolt a Bodajk a Szárra

Fejér megye, Fejér Megye II

Kétszer is villant a piros a rangadónak indult találkozón.

A Bodajk tudósítója így fogalmazott:

“Szombaton kiváló foci időben fogadtuk a szári csapatot, nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy leszakítsuk őket a dobogóért folytatott harcban.

Az első 15 percben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, majd az első valamire való helyzetünket mindjárt gólra váltotta Fülöp Alex, aki egy kiugratást követően higgadtan lőtt a kapuba. Pár perccel később Takács adott tanári labdát Molnárnak aki a kapuba fejelt! Gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert, majd a félidő vége előtt el is dőltek az érdemi dolgok. Ekkor Molnár lépett ki a védők közül, kicselezte a kapust is, aki azonban akasztotta, így jutalma egy piros lap lett, mi pedig büntetőt rúghattunk, amit Molnár értékesített is.

A vendégeknél mezőnyjátékos állt a kapuba, mi pedig egyre másra alakítottuk ki a helyzeteket a második félidőben és 7 gólig meg sem álltunk! Sorrendben Fülöp Alex, Molnár Tamás – aki így mesterhármast jegyzett – , majd Gergő Zsolt és Prill Tamás volt eredményes. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy vendég csapatból még egy játékos mehetett idő előtt zuhanyozni.

Összességében magabiztos sikert arattunk, így második rangadónkon is győztesen hagytuk el a pályát! A nehéz mérkőzések sora azonban folytatódik, szombaton a Bakonycsernye otthonában bizonyíthatunk!”

Bodajk – Szár 7-0 (3-0)
Bodajk, vezette: Somogyvári Attila

Bodajk: Csikesz – Kővári, Orosz (Bélik 64.), Bregócs, Kovács J. (Prill 54.), Takács V. (Gergő 54.), Füri, Molnár T., Kovács T. D. (Boros 68.), Fülöp (Varga D. 60.), Joó.
Szár: Szabó D. – Fenyvesi Sz., Fenyvesi V., Hoszpodár (Futó 67.), Tóth Bertalan, Sátori, Orbán Dominik, Orbán Dániel, Juhász (Tóth Barnabás 74.), Nyitrai, Iváncsik. Vezetőedző: Lacza Albert

Gól: Fülöp (21., 50.), Molnár T. (24., 45., 58.), Gergő (68.), Prill (85.)
Kiállítva: Szabó D. (45.), Iváncsik (65.)

Címlapfotó: Bodajk SE (Facebook)

Vélemény, hozzászólás?