11 gólt hozott a Bicske II. és a Mány meccse!

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Mány kiütéses győzelmet aratott, a kék-fehérek Királyhelmecről, Újbudáról és Martonvásárról erősítettek.

A Mányi TK tudósítója így fogalmazott:

“Az impozánsan, komoly beruházással felújított bicskei sportlétesítményben, a megyei III. osztályban induló, Földes Gábor edzette Bicskei TC II. vendégei voltunk.

A két csapat, a helyi illetőségű, megyei játékvezető, Jakab Zoltán sípszavára kezdte a találkozót. Csapatunk a Sátori V. – Birta, Mohácsi, Csitári, Apostagi K.- Kun, Rimele – Krómer P., Bencze Zs., Jakab – Radovics M. összeállításban kezdte a mérkőzést, csereként pályára lèpett még ifj. Sátori V., Mészáros M., Apostagi B., Mento G, Schnobl P. és edzőnk, Pál Zoli.

Zoli összeszedett, labdatartásra törekvő, nyugodt játékot kért a csapattól, és azt, hogy a lehetőségeink kihasznàlásával nyomatékosítsuk tudásbeli fölènyünket. Jó mentalításban, pontos játékkal végig nagy fölényben játszottunk, és bár az első félidőben (is) több nagy lehetőséget hagytunk kihasználatlanul, végül kijött az osztálykülönbség, és csapatunk fölényes, 10-1-es győzelmet aratott!

Mányi TK

Új igazolásaink, a szlovákiai Királyhelmecről érkezett Mento Gabi, és az Újbuda játékosa, Krómer Patrik jól mozogtak, hasznosan játszottak. A Martonvásárról érkezett belső középpályásunk, Hajdú Máté, kisebb sérülése miatt ezen a mérkőzésen nem játszott, mint ahogyan szélső védőnk, Szabó Laci és nagy öregünk Magony Józsi sem, Jakab Tomi sérülése sajnos kiújult, így őt idejekorán le kellett cserélni.

Nagy öröm, hogy a fiatalok is jól mozogtak, külön gratulálunk ifj. Sátori Viktornak, aki apukájàt váltva, 17 évesen először védett felnőtt csapatunkban! A szintén két 17 éves, Apostagi Kevin már hónapok óta a felnőttcsapat tagja (is), Mészáros Martin pedig rendszeresen meghálálja a figyelmet és a lehetőséget (tegnap Martin két gólt szerzett). Rájuk ősszel is nagy feladat hárul, hiszen ifi csapatunk tehetséges játékosai (másokkal egyetemben), de lehetősèg szerint szeretnènk beèpíteni a “nagyok” közé is őket. Reméljük, nem ilyednek meg a feladattól.

Összességében jól szolgálta felkészülésünket a találkozó, köszönjük az invitálást a Bicskei csapatnak, és sok sikert kívánunk Nekik a bajnokságban!

A mieink Vasárnap 17.00 órakor, a Pest megyei Inárcson játszák következő felkészülési mérkőzésüket, immáron teljes kerettel, és remélhetően hasonló becsvággyal!”

Felkészülési mérkőzésen:
Bicske II. (Megye III) – Mányi TK (Megye II.) 1-10

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?