100% irónia: Megóvták a játékvezetők meccsét!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három hónapra tiltottak el két ismert Fejér megyei játékvezetőt, miután a Versenybizottság jogosnak találta a játékvezetői csapat ellen benyújtott óvást…

2017. október 27-én pénteken 21:00-tól az Alba Liga III/C csoportjában a Respect FC a Sóstó CF csapatát fogadta. Az utolsó előtti helyen szerénykedő Respect FC csapatának vezetője a játékvezetőként is működő Farkas István, az együttes labdarúgói között pedig számos aktív játékvezető található.

Bár Korcz Gergő nem rendelkezett tagsági igazolvánnyal, mégis pályára lépett a Respect FC színeiben az ominózus mérkőzésen. Miután a Sóstó FC óvást nyújtott be, ennek következtében a Versenybizottság vizsgálatot indított, mely megállapította a jogosulatlan szereplés tényét.

A szebb napokat is megélt Respect FC jogosulatlan szereplés miatt bukott pontokat
A szebb napokat is megélt Respect FC jogosulatlan szereplés miatt bukott pontokat

Bár a pályán a Respect FC őrült meccsen az utolsó percben lőtt góllal 5-4-re nyert, a pontokat elveszítette a zöldasztalnál hozott döntés következtében. A mérkőzés eredményét megsemmisítették, a három pontot 3-0-ás gólkülönbséggel jóváírták a Sóstó CF csaptatának.

Továbbá Farkas István, a Respect FC csapatvezetője, aki elismerte vétségét, három hónapra eliláltásra került minden sporszakemberi tevékenységtől, ám ezt felfüggesztették nyolc hónap próbaidőre, 2018. július 7-éig. Korcz Gergő, a jogosulatlanul szereplő játékos nem úszta meg ilyen könnyen, három hónapra, azaz 2018. február 7-éig kispályás bajnoki mérkőzésektől eltiltásra került.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?