10 gólos meccset játszott Inrácson Mány csapata!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pest megyében vendégeskedett a Mányi TK, ahol Pál Zoltánék gólzáporos meccsen arattak győzelmet.

A Mányi TK hivatalos oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Felnőtt csapatunk újabb edzőmérkőzésen vett részt vasárnap, a Pest megyei Inárcs csapatának vendégei voltunk. Baráti kapcsolatban vagyunk az inárcsiakkal, mindig remek hangulatú, gólgazdag mérkőzéseket szoktunk vívni egymással, és ez most sem volt másképp. Csodás környezet, remek körülmények, és szíves fogadtatás várta a mieinket.

Csapatunk a Sátori Viktor – Birta Dani, Csitári Gergő, Rimele Dávid, Apostagi Kevin – Hajdú Máté, Szabó Laci – Mészáros Martin, Bencze Zsolti, Mento Gabi – Radovics Marci összeállításban kezdett, de mindenki kellő játéklehetőséget kapott a mérkőzés során. Pályára lépett Mohácsi Geri, Apostagi Bélus, Magony Józsi, Schnobl Peti, Palkovics Viktor; és a mester, Pál Zoli magát is csatasorba küldte. Csapatunk pillérei, Kun Gyuri, a kapitány Jakab Tomi, Krómer Patrik, Mészáros Tomi munkahelyi elfoglaltságok és nyaralásuk miatt nem voltak a kerettel.

Irtózatos melegben, 38 fokos hőségben nyüstölték egymást a csapatok, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Aztán szépen lassan elkezdtek potyogni a gólocskák, egyik szebb volt mint a másik, itt is, ott is voltak remek megmozdulások. Végül mindig a hazaiak előtt “jártunk” és összességében 6-4 arányú győzelmet arattunk!

A mérkőzés remekül szolgálta a felkészülésünket, jó volt, hogy mindenki odatette magát, az irtózatos meleg ellenére. Hálás köszönetünk az Inárcs VSE csapatának, Varga Gabi elnök úrnak a fogadtatásért, a sportszerű mérkőzésért, és a remek vacsoráért! Reméljük, jövő nyáron végre vendégül láthatunk Benneteket!

Vasárnap megkezdődik a hivatalos mérkőzéseink sora, hiszen a Fejér Megyei Kupa 1. fordulójában az Újbarok vendégei leszünk. A találkozó 17 órakor kezdődik. Várunk Benneteket szeretettel, minden eseményünkre! Hajrá, Mány!”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?