Árstopos kristálycukrot kaptak különdíjként a bajai futsal kupa különdíjasai

Egyéb
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A komoly múlttal rendelkező tornán különleges felajánlást tett egy helyi személy.

Az elmúlt hétvégén 18. alkalommal rendezték meg az Optimum Solar Ofenbeher Nándor Futsal Kupát. A két nap során 19 csapat mérte össze az erejét egymással.

Antal Tibor, a torna főszervezője elmondta, maga is meglepődött, hogy immáron “nagykorú” lett a rendezvény. Úgy véli, ez a kupa is nagyon jó színvonalú volt a korábbiakhoz hasonlóan.

A Bajai TV-nek adott nyilatkozata során kitért arra, hogy új csapatok is részt vettek az eseményen. Békéscsabáról, Szegedről és Soltról is érkezett együttes a kupára.

A bronzmérkőzésen a Békéscsabai All Star FC magabiztosan verte a korábbi győztest, az NB II-es Tolna-Mözs futsal csapatát. A bajai fiatalokból álló Young Boys címvédőként a döntőbe jutott. Csoportjukból másodikként jutottak tovább, majd háromszor is szétlövést követően örülhettek, mondta Németi Dominik csapatvezető.

A kupát végül a Bátaszék és Szekszárd környéki játékosokból álló csapat nyerte, ugyancsak büntetőkkel. A döntőben gól nem született, csak a hatmétereseket követően.

Sárközi Enricó, a győztes Ricó FC csapatvezetője méltatta döntőbeli ellenfelét. Láthatóan örült együttese sikerének.
A különdíjasok a szobrok mellé 1 kg hatósági áras kristálycukrot kaptak. A felajánlás egy külföldön dolgozó bajai személyhez fűződik.

  • A torna legjobb kapusa: Vecsei Roland
  • A torna legjobb játékosa: Horog Ádám
  • A torna gólkirálya: Abramusz Dániel
  • A torna legtehetségesebb játékosa: Béla Máté

Nyitókép: Bajai TV

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?