A Bádogos, a Karmacsi Autó vagy az Expanzió-Blackhill Fejér vármegye legjobb kispályás csapata? Esetleg más? Most kiderül!

Egyéb
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az V. Fejér Vármegye Bajnoka tornát december közepén rendezik meg.

Az idei évben is megrendezik a Fejér Vármegye Bajnoka tornát, amely már az ötödik a sorozat történetében. Az eseményre 2023. december 16-án szombaton 17:00-tól kerül sor.

A meghívott csapatok között szerepel a Bádogos-Plár Kft., az Expanzió-Blackhill, a Joga Bonito, a Karmacsi Autó, a Fejó-Therm Kft. és a Hiába Futsz. Ezek voltak a 2022/2023 bajnoki év városi kispályás labdarúgó bajnokságok dobogós csapatai, már ami az első osztályokat illeti.

A minitornán minden csapat játszik mindegyikkel. Az együttesek ugyanúgy pontokat gyűjtenek, mint egy normál kupán vagy bajnokságban, aki a legjobban teljesít, az lesz a bajnok.

Tavaly a Sárépszer Kft. nyerte az ötcsapatos tornát az Expanzió-Blackhill és a Fejó-Therm Kft. előtt. A Bádogos-Plár Kft. csapata akkor meglepetésre csak a negyedik lett, a Karmacsi Autó FC csak az ötödik helyen zárt.

Címvédés biztosan nem lesz. Ahogyan ugyanis a fenti listából kiderül, a tavalyi bajnok Sárépszer nem kapott meghívót a tornára.

A rendezvényre Székesfehérváron a Főnix sportcsarnokban kerítenek sort. A belépés mindenki számára ingyenes.

Hamarosan a VOK-ban is lesz egy kispályás torna Székesfehérváron. A két ünnep közötti focikupára szerdán, csütörtökön és pénteken 1000 forintért, szombaton pedig 1500 forintért válthatják meg a szurkolók a belépőiket. Aki mind a négy napon kint szeretne lenni, annak 4500 forintot kell fizetnie belépőkre.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM