A 109. percben talált be a Bicske a Komárom kapujába

Egyéb
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Erdős első gólját szerezte, mégsem lehetett boldog.

A Bicske tudósítója így írt:

“A szakvezetők megállapodása alapján kétszer 60 perces felkészülési mérkőzést vívott szombaton délelőtt a komáromi Czibor Zoltán Városi Sporttelepen a Nyugati csoport 4. helyezettje a frissen feljutott Bicskei TC-vel. A csapatok ezúttal is két teljes kerettel álltak fel, a Bicske az első félidőben a Zelizi – Solt, Zsoldos, Molnár, Valentics – Farkas Márk, Dencinger – Cserkuti, Somogyvári, Peinlich – Móri, a második játékrészben pedig a Füstös – Adorján, Sötét, Radó, Madarász – Erdős, Takács – Farkas Máté, Varga, Tornyai – Tóth R. (Pásztor) összetételben állt fel.

Az első pillanatoktól látszott, hogy a Komárom előrébb tart a felkészülésben és rutinos, összeszokott csapatával gyakran a kapujához szegezte az újoncot. A 25. percben egy erősen vitatott bedobás után (pedig a játékvezetőt FIFA-kerettag partjelző is segítette) a vendégvédők nem tudták tartani a hazaiak csatárát, aki 12 méterről higgadtan a jobb alsó sarokba lőtt (1-0). A 49. percben – még mindig az első félidőben – bicskei labdavesztés után a korábban NB I-es Kenesei léphetett ki egyedül középen és 14 méterről Zelizi mellett a bal sarokba helyezett (2-0).

A második félidőben jóval erősebb bicskei focit láthattunk, teljesen egyenrangú ellenfélnek bizonyult a fejér megyei csapat, sőt még a szépítés is összejött. A 109. percben Tornyai indította a Pécsi MFC-től érkezett Erdőst, aki ziccerben nem hibázott, közelről, éles szögből kilőtte a hosszú sarkot (2-1). Több ígéretes helyzet után az egyenlítés már nem sikerült Vukmir Dragan csapatának, de ebben a stádiumban vállalható eredménnyel tért haza a BTC.

Az biztos, hogy szombaton 10.00 órától a fejér megyei II. osztályú bajnok Vajta érkezik a Kerecsendi Kiss Márton utcába.”

Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?