Különleges futballtorna lesz Vajtán szombaton

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A VI. Kárpát-medencei Veterán Labdarúgó Találkozót a Fejér vármegyei településen rendezik.

Az Országos Veterán Labdarúgó Egyesület 2024. október 12-én szombaton Vajta futballpályáján fogja megrendezni a VI. Kárpát-medencei Veterán Labdarúgó Találkozót. Az eseményen határon túli csapatok is képviseltetni fogják magukat.

Vajtán a Szabadság tér 1. szám alatt található a szóban forgó sportpálya. A megnyitó ünnepség szombaton 9:30-kor fog kezdődni.

A találkozók a menetrend szerint 10:00 és 14:40 között fognak zajlani. Az eredményhirdésre 15:00-tól kerül sor, az esemény estebéddel zárul 15:30-tól. A sportrendezvény védnöke Térmeg György, Vajta polgármestere.

A fehérvári öregfiúkat Tiber László vezeti majd Vajtán. Összesen nyolc együttes vesz részt a minitornán, Topolya, Lendva valamint Érmihályfalva lesznek a határon túli csapatok. Ott lesz a debreceni DASE, a nyíregyházi Hed Land, a Miskolc-Főnix, a Szeged is.

Korábban Pécsen, Dabason, Szeged-Dorozsmán, Székesfehérváron és az FTC Sportcentrumában rendeztek hasonló eseményt. Legutóbb Szeged csapata végzett az első helyen, megelőzve Békéscsaba és Topolya együttesét.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?