Elkészült a Magyar Kupa sorsolása, Korábbi NB I-es csapat ellen játszik a Pátka

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Összesorsoltak két Fejér vármegyei csapatot a Magyar Kupa második fordulójában.

Biztos, hogy lesz Fejér vármegyei csapat a Magyar Kupa harmadik fordulójában. A sorsolást megtartották, két vármegyén belüli együttest pedig egymással hozott össze a sors.

A vármegye egyes Ercsi Kinizsi SE, amely a legutóbbi körből büntetőkkel jutott tovább, az Iváncsa KSE együttesét fogadja. Az iváncsaiak igazi kupaspecialisták, emlékezetes, hogy nemrég a sztárokkal teletűzdelt Fradit is képesek voltak kiütni.

A mérkőzést az Ercsi Kinizsi Sporttelepen fogják megrendezni. Ezt, valamint a többi találkozót is 2024. augusztus 24-ére szombatra írták ki, ám ez még csak egy előzetes dátum, ami változhat.

A Móri SE idegenben fog játszani. Ellenfele a Pápai Perutz FC lesz, amely a Veszprém vármegyei első osztály 15 fős mezőnyének a tagja.

A vármegye kettes Bakonycsernye a Csornai SE ellen mérettetheti meg magát. A csernyeik lesznek a Győr-Moson-Sopron vármegyei első osztályú gárda vendéglátói.

A Tolna vármegyei Faddi SE fogja vendégül látni a vármegye egyes Dunaújvárosi FC együttesét. A faddiak legutóbb a vármegyei másodosztályban szerepeltek.

Rendkívül patinás ellenfelet kapott a Pátka. A vármegye kettes együttes egy közel 101 éves klubbal fog meccselni.

A pátkaiak ellenfele az a Kaposvári Rákóczi FC lesz, amelyet 1923. augusztus 15-én alapítottak. Az együttes többször is szerepelt az NB I-ben, jelenleg azonban az NB III. Dél-Nyugati csoportjában küzd a pontokért.

MOL Magyar Kupa, 2. forduló
Ercsi Kinizsi SE – Iváncsa KSE
Pápai Perutz FC – Mór
Bakonycsernye – Csornai SE
Pátka – Kaposvári Rákóczi FC
Faddi SE – Dunaújváros

Érdekesség, hogy a Mórnak, a Bakonycsernyének, a Pátkának és a Dunaújvárosnak a párhuzamosan zajló Fejér Vármegyei Kupában is szerepelnie kell. A második fordulóra már ezen csapatok is kaptak ellenfelet, a Sárbogárd viszont nem.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?