Nagy volt a jövés-menés a Polgárdinál

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fiatal kapust is igazolt az együttes.

Két játékos távozott

Eligazolt a csapattól Iliás Lajos, méghozzá korábbi klubjához. A 27 esztendős labdarúgó Lepsénybe igazolt a vármegye háromba, ahol valószínűleg több játéklehetőséget kap majd. Polgárdin többnyire csereként jutott szóhoz.

Távozott Ükös Patrik is. A 31 esztendős játékos a legutóbbi négy idényből hármat Polgárdin töltött, az elmúlt idényben viszont csak nyolc alkalommal lépett pályára. Most ahhoz a Balatonszabadi SE-hez igazolt, amely színeiben a 2022/2023-as idényben is futballozott.

Három labdarúgót igazolt a csapat

Leigazolta az együttes azt a 20 esztendős Németh Adriánt, aki legutóbb még a Sárszentmihály csapatában védett. Az előző két idényben a mihályiak elsőszámú kapusa volt.

Kassai Dávidot az Enyingi VSE együttesétől szerződtette a Polgárdi. A Kislángon nevelkedett 20 éves tehetség a legutóbbi idényben csupán 9 mérkőzésen játszott, most vélhetően ennél többször juthat majd szóhoz.

Kassai Csaba György az LMSK-tól igazolt a Polgárdihoz. Az előző idény első felében Enyingen epizódszereplő volt, majd mindössze egy bajnokin játszott a Lepsény csapatában.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?