Megvan Victor Michel új klubja, nem fogod elhinni hova igazolt

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

 A 36 éves támadó a legutóbbi hét idényben nyolc csapatban játszott. Most olyan együtteshez igazolt, ahol korábban még nem szerepelt.

Victor Michel Annak idején a Monori SE színeiben az NB III-ban rúgta a bőrt a 2008/2009-es szezonban. A rákövetkező idényben ugyancsak az NB III-ban, a Maglódi TC-ben játszott, amellyel ezüstérmes lett.

2010 telén átigazolt a Dunakanyar-Vác csapatába, amellyel az NB II-ben szerepelt. Fontos láncszeme volt a másodosztály keleti csoportjában negyedik helyen végzett együttesnek, és három gólt is szerzett.

A következő idényben is a csapat tagja maradt. Akkor bár hat gólt lőtt, együttesével csak a 11. helyen zártak, a kiesés réme azonban így sem fenyegette őket.

Victor Michel maradt az NB II-ben a 2012/2013-as idényben is, ám azt már a BKV Előre színeiben kezdte meg. A csapat a 12. helyen zárt a 16 csapatos pontvadászatban.

Néhány év kihagyást követően játszott ismét magyar csapatban. A 2017/2018-as idényben a Pest vármegyei első oszályban, a Maglódi TC-ben futballozott.

A következő szezonban a Tolna vármegyei első osztályban vitézkedő Dunaföldvári FC-ben kezdte. Télen átigazolt az Ikarus-Maroshegy csapatába, így immáron a Fejér vármegyei első osztályban szerepelt.

Nem maradt sokáig a fehérváriaknál, hiszen nyáron visszatért az NB III-ba. A VLS Vepszrém csapatában nem kapott sok lehetőséget, így átigazolt télen a Veszprém vármegyei első osztályú Úrkút SK-ba. Előbbi csapat a harmadik, utóbbi a negyedik helyen zárta a maga bajnokságát.

A 2020/2021-es idényt Móron kezdte meg, ahol jobbára kezdőként számoltak vele, fél szezonnál többet nem maradt ott. Ezt követően a Lajoskomárom mezét öltötte magára.

A lajoskomáromiaknál másfél idényt töltött. A 2022/2023-as idényben alaposan belehúzott a gólgyártásba, 17 találatot ért el 31 tétmérkőzésen. Bár gólt nem szerzett az emlékezetes Baracs-Lajoskomárom Fejér Vármegyei Kupa döntőn, mégis csapata egyik legjobbja volt, és meg is nyerték a lajoskomáromiak abban az évben a trófeát.

Legutóbb Csóron futballozott. A bajnokságban 25 mérkőzésen -szer volt eredményes, de szerzett két gólt a Fejér Vármegyei Kupában is.

A nyári felkészülést a Kápolnásnyék színeiben kezdte meg. A vármegye egyes csapat színeiben már két gólt is szerzett, mindkettőt a Péti MTE ellen 7-2-re megnyert találkozón érte el.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?