2 gól, 2 piros a Káloz és a Sárszentágota derbijén – VIDEÓK!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A második kálozi gól után a Sárszentágota két játékosa is begyűjtött egy-egy piros lapot.

A tabellán egyaránt a hátsó régióban található Káloz-Sárszentágota derbi parázs meccsnek ígérkezett – az is lett belőle. Bő negyed óra elteltével máris büntető következett a Káloz javára, melyet Magyar váltott gólra. Sümegi eltalálta ugyan az irányt, a bal alsóba tartó labdát azonban nem tudta kiszedni.

Tegnapi 11-es, melyet Magyar Ferenc értékesített.

Posted by Kálozi SE on Monday, 15 October 2018

A második játékrészből 10 perc sem telt el, amikor Hegedűs bal oldali szögletére Tóth B. érkezett, és az ötösről a rövidbe fejelt gólt. Ha Sümegi határozottabb, ezt a beívelt labdát hatástalaníthatta volna.

Tegnapi szöglet gól. Hegedüs Patrik nagyszerű beadása, Tóth Balázs gyönyörű érkezése és fejese! Valamint a törzsszurkolók öröme ?✌

Posted by Kálozi SE on Monday, 15 October 2018

Ezt követően el is dőlt a három pont sorsa, mégpedig nem egy újabb gól, hanem egy kiállítás miatt. Az ágotaiak közül Hufnágelnek kellett piros lappal idő előtt elhagynia a játékteret, majd a végén még Hajdinger is begyűjtött egy pirosat. A mérkőzést így kettős emberhátrányban zárta a Sárszentágota, mely továbbra is utolsó, ám helyzete a pontszámok alapján koránt sem reménytelen. A Káloz ellenben nagyot javított, és fejljött a 11. helyre, felzárkózva a középmezőnyre.

Káloz – Sárszentágota 2-0 (1-0)
Káloz, vezette: Schweighardt Róbert

Káloz: Miklós – Magyar, Pál, Szabó J. (Farkas L. 61.), Tóth B., Hegedűs (Schneider 83.), Szabó Sz., Baranyai (Tóth M. 9.), Pál, Takács, Fazekas.
Sárszentágota: Sümegi – Knapp, Dascal (Virág 46.), Kiss, Hajdinger, Tóth L. (Jencski 74.), Vinklár, Kulcsár, Virág, Budai (Hufnágel 28.), Jádi (Varjas 33.)

Gól: Magyar F. (18., 11-es), Tóth B. (56.)
Kiállítva: Hufnágel (57.), Hajdinger (91.)

Forrás: Kálozi SE Facebook
Fotó: Sárszentágotai SK Facebook
Videók: Kálozi SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?