A Kápolnásnyék célja a dobogó!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

NB II-es múlttal rendelkező labdarúgókkal erősítette meg keretét a KVSE.

Höltzl Richárd, a KVSE trénere így számolt be a csapat háza táján történt változásokról:

“Kapus poszton Stammel András érkezett a Taksonytól, aki megjárta az NB II-t. A Stami becenévre hallgató hálóőr a klub utánpótlás kapusaival is foglalkozik a közeljövőben.

A szintén NB II-t megjárt Németh Gábor újdonsült apuka, a héten született meg a kislánya. A Szabadkikötő korábbi játékosa úgy döntött, hogy Kápolnásnyéken folytatja a labdarúgást, a munka és a család mellett próbál segíteni a célok elérésében.

Cseprekál Gábor a szintén Megye II-es Ráckeresztúrtól igazol Nyékre. Csepi jó mentalitású, nagy munkabírású játékos, ezért is csábítottuk hozzánk. Karboutli Noor Dániel (Budafok) a fiatal kora ellenére nagy tapasztalattal rendelkező játékos a felnőttek között, nagy reményekkel érkezett köreinkbe.

Két játékos távozott: Mocsári Máté Pázmandon folytatja, míg Őri László az újonnan megalakult Velence II színeiben rúgja majd a bőrt.”

A Kápolnásnyék immáron a negyedik szezonjának vág neki annak reményében, hogy szeretne a dobogón végezni. A 2015/2016-os szezon volt az első a sorban, anno még Menus Tamás irányításával. 2017 nyarán közel került az éremhez a KVSE, de hajszál híján lemaradt, és a negyedik helyen zárt. Legutóbb a Dél csoportban szerepeltek Vargáék immáron Höltzl Richárd vezényletével, ezúttal az ötödik helyen végeztek a zöld-fehérek.

A 2018/2019-es idényt ismét az Észak csoportban kezdi meg a Kápolnásnyék. Az érmes helyekért vívott csatában az egyértelműen feljutási szándékkal rendelkező Bodajk és Velence lehet a KVSE legnagyobb kihívója. Szintén érdemes számolni a bajnokesélyes Bakonycsernyével, de senki sem mehet biztosra a Mór II., a Mány, a Szár és a Puskás Akadémia FC III. csapatai ellen sem, s ki tudja, mire lesz képes a “sötét ló”, a Herceghalom.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?