A Seregélyes a dobogó környékére pályázik

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Seregélyesen rendezték a nyáron a Szeip István Emléktornát, amelyen remekül szerepelt a hazai gárda. Zsilovicsék szeretnének odaérni a dobogóra.

Mikor kezdte a felkészülést a csapat, milyen ütemben készül a bajnokságra?

Július elején kezdtük a felkészülést. Sajnos az első edzőmeccs a Pátka ellen elmaradt a vb bronzmeccse napján, mert mindkét csapatból sokan hiányoztak, így közös megegyezéssel lemondtuk. Július 21-én volt egy szokásos torna, amit Szeip István Emléktornának hívnak és Szabadegyháza rendez, de ez idén a szabadegyházi pálya karbantartása miatt nálunk került megrendezésre és igen jól sikerült. Izgalmas meccsek voltak. Először mi játszottunk Szabadegyházával, ami 0-0 lett és 11-esekkel mi jutottunk tovább (5-4), majd játszott a Sárosd Perkátával, ami sima 5-1 lett Sárosdnak. Ezután játszott a 2 vesztes a bronzért ami meglepetésre 2-1 es Szabadegyházi vezetésről 5-3 lett a Perkátának. A döntőben Sárosddal játszottunk, és Zsilovics Dávid góljával vezettünk is, de Sárosd hamar fordított, és az utolsó percben még Dvéri is betalált, így 3-1 re kikaptunk sajnos, de így is jobban sikerült a torna, mint vártuk. Most folytatjuk az edzéseket, meccselni nem sokat tudunk a kupa meccsekig, mert a csapat egy része nyaralni megy együtt.

Kik távoztak, kik érkeztek?

Ami biztos Horváth Tamás vissza igazolt Szabadegyházára. Igazolások még eddig húzódnak ezért nem is írnám le őket. De valószínű lesz pár fiatal akiket “haza hozunk”.

Mi a célkitűzése a csapatnak a bajnokságban?

Ahogy néztük, hogy hogyan alakult a csoport, reményeink szerint – és ha sikerül igazolni U19-be is, így nem kell a fiataljainknak szombat-vasárnap játszani – mindenféleképpen a dobogó környékén szeretnénk lenni. Másképp nincs is értelme neki állni egy szezonnak! Szerintünk 5-6 meghatározó csapata lesz a csoportnak így, hogy a Velence-Kápolnásnyék párost átrakták a másik csoportba.

Mi a Seregélyes célja hosszabb távon?

Fiatalokat valahogy szerezni még az U19- be. Esetleg valahogy összehozni még egy utánpótlás csapatot, de évről évre nehezebb, és már nem sok reményt látunk az amatőr fociban. Kiöregszik a 30-40 éves korosztály, és utána szerintünk sok csapat meg fog szűnni az elkövetkezendő 10 évben.. De csináljuk amíg bírjuk… Röviden ennyi!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?