Megkezdte a felzárkózást a Bicske

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vasárnap a Pusztavám együttesét fogadta a télen alaposan megerősödött Bicskei TC. A hazai csapat álomszerű rajtot vett, és súlyos vereséget mért ellenfelére.

Ahogyan azt a tél során látni lehetett, a bicskeiek egyáltalán nem törődtek bele a rosszul sikerült őszi szezon után, hogy elveszítsék megyei első osztályú tagságukat. Alaposan megerősítették a keretet, az edzőmérkőzéseken pedig valósággal sziporkázott a csapat. Ennek megfelelően – annak ellenére, hogy a két csapat őszi megmérettetését 5-0-ra nyerte a Pusztavám – a többség a Bicske győzelmét várta.

A szép számú hazai publikum már a nyolcadik percre kiszurkolta a  vezetést. A tavasz első bicskei találata Móri nevéhez fűződik, aki a tizenhatosról lőtt laposan a jobb alsó sarokba védhetetlenül. Néhány perccel később Móri kiosztott egy gólpasszt is: szöglete után Csendes fejjel növelte a hazaiak előnyét. A félidő derekán kezezés miatt büntetőt ítélt Hajdu Balázs játékvezető, melyet Varga értékesített, ezzel már háromra nőtt a Bicske előnye. Nem sokkal később a Pusztavám is 11-est rúghatott, ezúttal is kezezés volt a vétség. A büntetőt Katóka magabiztosan helyezte a kapuba.

A vendég találat nem törte meg a bicskeiek lendületét, és hét perccel a szünet előtt ismét betaláltak, újfent pontrúgásból. Meggyes végezhetett el szabadrúgást mintegy két lépésnyire a tizenhatostól, és óriási gólt ragasztott a rövid felső sarokba. Három perccel a térfélcsere előtt Sötét is feliratkozott a gólszerzők listájára, ezzel 5-1 állt a félidőben az eredményjelzőn.

Közel húsz percnyi gólcsendet tört meg Csendes, aki a 62. percben az első félidőhöz hasonlóan ezúttal is szöglet után volt eredményes. A megnyugtató előny tudatában sem vett vissza a Bicske, a friss játékosok pedig további lendületet adtak a hazaiknak. A kevesebb, mint 10 percnyi játéklehetőséget Oláh két góllal hálálta meg, Pásztor pedig egyszer zörgette meg a hálót.

A Bicske győzelmével megkezdte tehát a felzárkózást, az igazi erőpróba azonban a jövő héten vár rájuk, amikor a harmadik helyezett Mór otthonába látogatnak.

Bicskei TC – Pusztavámi TK 9-1 (5-1)
Bicske, vezette: Hajdu Balázs

Bicskei TC: Milinte – Máté (Vincze), Csendes, Máj, Köntös – Sötét – Meggyes, Móri (Sólyom), Kummer (Pásztor) – Varga, Németh (Oláh).
Pusztavámi TK: Hadnagy – Rozembaum, Fülöp (Sallói), Kertai, Czéh – Netzkár (Csordás), Bedő Katóka M., Katoka R., Ulaki.

Gól: Móri, Csendes (2), Varga, Meggyes, Sötét, Oláh (2), Pásztor illetve: Katóka
Sárga lap: 1-1

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM