Meglepetés Agárdon: Magyar góljával győzött a Martonvásár!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kemény, küzdelmes mérkőzést játszott egymással a Gárdony és a Martonvásár. Rodenbücher kiállítása miatt 50 percet emberhátrányban játszottak a vendéglátók.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Győzelemmel kezdett felnőtt csapatunk Gárdonyban ezzel visszavágva az őszi vereségért. A 7. percben Kovács rázta le a védőket, a hazaiak csak szabálytalanul tudták megállítani, a büntetőt Magyar magabiztosan vágta a hálóba, 0-1. Kemény harc folyt a pályán, szépen be is sárgultak a csapatok, nem kímélték egymást a játékosok.
Helyzet mindkét oldalon adódott de a hálók nem rezdültek. A paprikás hangulatú találkozón nagy volt az iram, lüktetett a játék. A 40. percben Rodenbücher váltotta pirosra az eddigi sárgáját és ment idő előtt zuhanyozni.

A második játékrészben több helyzetet dolgoztunk ki mint a hazai gárda de ezek rendre kimaradtak.
A 93. percben Radics is pirosra váltott.

Taktikusan, fegyelmezetten játszottunk, a hazaiak nem találták az ellenszert, megérdemelten hoztuk el a 3 pontot Gárdonyból.”

Gárdony - Martonvásár

kép 1 / 11

Gárdony – Martonvásár 0–1 (0–1)
Agárd, vezette: Wehovszky Gergő

Gárdony: Heim – Rodenbücher, Kocsis D., Zsédely, Oláh, Balogh Á., Nagy Á. (Tóth Zs.), Ambrus (Balogh P.), Klauz, Hanák, Fodor G. Vezetőedző: Balogh Zsolt
Martonvásár: Végh – Madaras, Hernádi, Vörös F., Radics, Hajdú, Kanyó (Endrefalvi), Magyar B. (Molnár A.), Kovács D., Berczi, Cservenka. Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Magyar B. (7.)
Kiállítva: Rodenbücher (40.)

Forrás és fotók: Marotnvásári Sport Klub Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?