Legyőzte a Mór az Ercsit a forduló rangadóján! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Két gigász csapott össze Móron. A kérdés az volt, hogy a hazaiak, vagy az Ercsi tudja tartani a lépést a közvetlen élmezőnnyel.

Két élcsapat találkozójára került sor Fejér Megye I. osztályának 11. fordulójában. A második helyen álló Ercsi a negyedik Mór csapatát fogadta, a csapatokat mindössze egyetlen pont választotta el egymástól a mérkőzés előtt.

A meccs elejétől a Mór irányított, az Ercsi kontrákra rendezkedett be. Néhány kimaradt helyzet után a 25. percben tört meg a jég, ekkor Kaszás szögletét Meggyes pofozta a hálóba, 1-0. Két perccel később Mayer ellen szabálytalankodtak büntetőt érően, a 11-est Tar értékesítette, máris 2-0. Az első játékrész jelentős hosszabbítással zárult, amit egy pályára szaladó eb magánakciója indokolt.

A második játékrészben valamivel többet támadott az Ercsi, de a vendégek játékból hiányzott az átütőerő. A Mór teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot, ezzel tartja a lépést az éllovas Ikarus-Maroshegy csapatával. A móriak feljöttek a harmadik helyre, megelőzve az Ercsi csapatát, amely a negyedik helyre csúszott vissza.

A Mór a hétvégén a Gárdonyt fogadja, míg az Ercsi a Martonvásárt látja majd vendégül.

Mór - Ercsi

kép 1 / 45

Mór – Ercsi 2-0 (2-0)
Mór, vezette: Magyar János

Mór: Zelizi – Handl (Radács), Végvári, Kaszás, Véninger (Joó), Kállai (Gál D.), Tar B., Mayer (Dreska), Szekeres (Ács), Szabó B., Meggyes. Vezetőedző: Németh Bálint
Ercsi Kinizsi: Hodula – Hoffmann, Gróf (Varga K.), Lak, Rapai, Rebők (Nagy R.), Ivacs, Hosszú P., Kovács P. (Kondreska), Szalánczi, Kővári L. Vezetőedző: Gróf András

Gól: Meggyes (25.), Tar (28.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?