A Főnix nyerte a csúcsrangadót!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Rendkívül kiélezett csatát hozott a Főnix és a Puskás FC Kft. III. számú csapatának mérkőzése. Bár a mérkőzés elején a felcsútiak szereztek vezetést, a hajrát nagyon megnyomták a fehérváriak.

Remekül mutatkozott be a Megye II-ben az újonc Főnix, ám a nyitómérkőzés után a csapat első vereségét volt kénytelen elkönyvelni Válon. Legutóbbi két bajnokiját megnyerte Pavlik József csapata, így magabiztosan várhatta a Felcsút elleni találkozót.

A vendégeknek jóval nehezebben indult a szezonkezdet. Száron döntetlennel kezdett Szabó Dániel alakulata, Pátkán viszont kiütéssel nyertek a felcsútiak. Bakonycsernyén, zsinórban harmadik idegenbeli meccsen vereséget szenvedett a Puskás III. Első hazai meccsüket behúzták a kék-sárgák a Bodajk ellen, így jó formában várhatták a rangadót.

Még negyed óra sem telt el, máris megszerezte a vezetést a Felcsút Horváth Ádám révén. Ezt hosszas gólcsend követte, egészen a második játékrész hajrájáig kellett várni az újabb gólra. A 77. percben a Főnix csatára, az ezúttal csereként pályára lépő Király János egalizált. Öt perccel később már a Főnixnél volt az előny, ismét Király köszönt be. A hátra lévő időben már nem született újabb gól, így a legutóbbi játékhéthez hasonlóan ezúttal is 2-1-re nyertek a fehérváriak.

A Főnix FC a hétvégén Fehérvárcsurgóra látogat, újabb rangadót játszanak tehát Szalaiék. A Puskás III-ra könnyebbnek ígérkező feladat vár, a Csór együttesét fogadja.

Főnix FC – Puskás Akadémia FC. Kft. III. 2-1 (0-1)
Székesfehérvár, vezette: Szabó László.

Főnix FC: Barsch – Peringer (Ambrus), Totsche, Kásler (Schäffer), Szalai P., Kovács K., Boros D. (Knausz), Willerding Zs. (Király J.), Bognár I., Vágner (Bánfalvi), Fésű. Vezetőedző: Pavlik József.
Puskás AFC III: Koch – Gajdos (Boros F.), Szabó D., Kovács J., Horváth Á., Tóth G. (Jelinek), Tóth A., Komáromi, Pásztor (Kóbor), Mérten, Nagy B. Vezetőedző: Szabó Dániel.

Gól: Király J. (77., 82.) illetve: Horváth Á. (13.).

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?