A Herman Miller Mirra 2: A modern munkahely ergonómiai csodája

Promóció
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

#reklám #szék #munkahely

A Herman Miller Mirra 2 több mint egy szék. Azzal, hogy ezt választod, nem csak a tested kényelmét biztosítod, de a hosszútávú egészségedet is szem előtt tartod. A folyamatos mozgást támogató kialakítás, a testreszabhatóság, a stílusos megjelenés és az ergonómiai előnyök olyan kombinációt alkotnak, amely egyedülálló a piacon.

A mai rohanó világban elengedhetetlen, hogy munkahelyeden maximális kényelemben és támogatásban részesülj. A Herman Miller Mirra 2 széke pontosan erre a célra született. Ez az innovatív bútor nem csupán egy ülőalkalmatosság, hanem egy igazi ergonómiai mestermű, amely forradalmasítja a munkavégzés módját és egyben a kényelmét is.

A tervezés mesterműve: Mirra 2

A Studio 7.5 tervezőcsapat zsenialitása mutatkozik meg a Mirra 2 minden apró részletében. A szék lelke a “Butterfly Back” háttámla, amely rugalmas szövetként öleli körül a tested. Ez a különleges megoldás lehetővé teszi, hogy a szék veled együtt lélegezzen és mozogjon, folyamatos kényelmet nyújtva a nap során. Ha pedig a könnyű tisztíthatóság a prioritásod, a TriFlex polimer háttámla opciója tökéletes alternatívát kínál, ötvözve a praktikumot az esztétikummal.

A Mirra 2 azonban nem áll meg a háttámlánál. A “Loop Spine” technológia biztosítja a törzsed szabad mozgását, míg a “Harmonic 2” dőlésmechanika gondoskodik arról, hogy hátradőlés közben is biztonságban érezd magad. A passzív “PostureFit” deréktámasz pedig észrevétlenül tartja a gerinced az ideális pozícióban, megelőzve a hosszútávú egészségügyi problémákat.

Személyre szabható kényelem

Herman Miller Mirra 2 egyik legnagyobb erőssége a sokoldalúsága. A méretei széles skálán mozognak, hogy tökéletesen illeszkedjen a testalkatokho. A 96,5-108,5 cm-es teljes magasság, a 41-53 cm-es állítható ülésmagasság, és a 40,6-45,7 cm között változtatható ülésmélység garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára ideális beállítást.

Az 49,5 cm-es ülésszélesség és a 68,5 cm-es teljes szélesség pedig kellő teret biztosít a kényelmes munkavégzéshez. És ne feledd, ezek az értékek mind testreszabhatóak, így valóban a saját igényeidre alakíthatod a széket.

Stílus és funkcionalitás harmóniában

Szóval nem csak kényelmes, de szemet gyönyörködtető is. A sportos elegancia és a kifinomult dizájn találkozása azonnal feldobja bármely iroda hangulatát. A szék nyolcféle színben kapható, így garantáltan megtalálod azt az árnyalatot, amely tökéletesen illeszkedik az irodád vagy otthoni munkaterületed stílusához.

Befektetés az egészségedbe

Amikor a Herman Miller Mirra 2 áráról beszélünk, fontos szem előtt tartani, hogy ez nem csupán egy bútor, hanem egy befektetés az egészségedbe és a produktivitásodba. Az alapmodell 352 000 Ft + ÁFA-tól (bruttó 447 040 Ft) kezdődő ára első hallásra soknak tűnhet, de gondolj bele, mennyi időt töltesz a székedben nap mint nap. Ez az ár eltörpül a kényelem, az ergonómia és a hosszútávú egészségügyi előnyök mellett, amelyeket a Mirra 2 nyújt.

Elérhetőség Budapesten

Jó hír, hogy nem kell messzire utaznod, ha szeretnéd kipróbálni vagy megvásárolni a Herman Miller Mirra 2 széket. Budapest több pontján is megtalálod ezt a remek darabot. Érdemes előre egyeztetned időpontot, hogy biztosan részt vehess egy személyre szabott bemutatóban és ki tudd próbálni.

Miért ez lesz a tökéletes választás?

Ne feledd, egy jó szék nem csupán költség számodra, hanem egy jó és hosszútávú befektetés is egyben! Ha komolyan veszed a munkádat, és a teljesítményed nem szeretnéd, ha romlana ezek miatt, és az egészségedet óvod, a Mirra 2 tökéletes választás lehet számodra. Látogass el valamelyik budapesti bemutatóterembe, és fedezd fel, milyen érzés a valódi kényelemben dolgozni. A Herman Miller Mirra 2-vel nem csak egy széket vásárolsz, hanem egy új, egészségesebb és produktívabb életmódot választasz magadnak.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?