Kemény bírságok: alaposan a pénztárcájába nyúlhat a Mány és a Bodajk is

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ítélet született a Dég és a Vajta balhés meccsét követően is.

Balhé volt Dégen

A Dég és a Vajta nagy rangadót játszott egymással a hétvégén a vármegye hármas déli csoportban. A találkozón hat gól született, a felek végül megosztoztak a pontokon.

Nem csak a pályán zajlottak azonban az események. Magasföldi Csabát, a Dég csapatvezetőjét két meccsről eltiltották, mivel sportszerűtlenül viselkedett a találkozó játékvezetőjével szemben.

Sportszerűtlen rendezői magatartás miatt a Dégnek a költségvetéséhez is hozzá kell nyúlnia. A csapat ugyanis a saját költségén kell hogy szövetségi ellenőrt fizessen a következő hazai meccsére.

Mányon a szurkolók nem fértek a bőrükbe

A Mány számára eddig nem úgy alakul az idény, ahogyan azt a csapat rajongói szeretnék. A gárda azt követően, hogy önként visszalépett a vármegye kettőbe, eddig még nem nyert mérkőzést.

Sok mányi szurkoló talán azt remélte, hazai pályán az újonc Velence ellen majd megtörik a jég. Ez azonban nem így történt, sőt, a tópartiak már az első félidőben lezárták a meccset, végül 5-1-re nyertek.

A csapat nem minden drukkere tudta feldolgozni higgadtan az eseményeket. A szokásos heti értesítő szövege szerint “a hazai nézők megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidalmazták, fenyegették a játékvezetőt”.

Ennek okán a Fegyelmi Bizottság súlyos büntetést osztott ki a Mányi TK számára. 120 ezer forintot kell a klubnak befizetnie.

Fellebbezni 15 napon belül lehet az ítélet ellen, kérdés, van-e értelme. Eddig még nem került nyilvánosságra olyan eset, hogy valamely klubnak eltörölték volna a büntetését.

Létszámproblémák miatt kiszabott büntetések

Az enyingi ifisták nem utaztak el Nagyvenyimre a legutóbbi hétvégén, annak ellenére, hogy egyébként jól állnak a pontvadászatban. Büntetésük 40 ezer forint.

Ugyanilyen összegű bírságot kapott a Polgárdi is. A klub U-13-as együttese hazai pályán nem vállalta az Aba elleni összecsapást.

Fizethetnek a bodajkiak is

Ahogyan arról beszámoltunk, Bodajk visszaléptette az öregfiúk csapatát. Az együttest így kizárták a pontvadászatból, a bírság összege pedig kerek 100 ezer forint.

Színes lapok miatti öt csapat bűnhődhet

Martonvásár vármegye egyes csapata 15 ezer forintos bírságot kapott öt sárga lap miatt. Más azonos osztálybeli együttest ezúttal nem büntettek meg.

Bakonycsernye vármegye kettes együttese négy sárgát és egy pirosat gyűjtött össze a hétvégén, amiért ugyancsak 15 ezer forintos csekk jár. Ugyanilyen összegre büntették Lajoskomárom második számú, vármegye kettes együttesét hat sárga lap okán. A venyimiek vármegye kettes gárdája öt sárga lap miatt kénytelen 12.500 forintot befizetni.

Egy vármegye hármas alakulat is felkerült a megbírságoltak listájára. A vajtaiaknak négy sárga és egy piros lap miatt 12 ezer forintot kell fizetnie.

Az ezen a héten kiszabott bírságok összege Fejér vármegyében 369.500 forintra rúg.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?